Gør dine rutiner til små glade øjeblikke

Glem alt om kedelige nøglebundter! Hoptimist hjælper med at holde styr på dine nøgler på en sød måde, som samtidig får smilet frem – selv på de mest travle dage. Og nu fås de charmerende nøgleringe med Hoptimist-vedhæng også i en blød og lækker silikoneudgave.

Nøgleringen fra Hoptimist fås i 6 farver: gul, blå, orange, rød, grøn og hvid. Den koster 69,95 kr.. Foto: F&H Group

Nøgler – små, men uundværlige følgesvende. Vi bruger dem hver dag, flere gange om dagen, men de er sjældent noget, vi tænker over. Hoptimist er klar med et lille smil i lommen – en nøglering i silikone, der udover at være praktisk, også er en daglig påmindelse om at nyde livet. 

Nøglen til et smil
En nøglering fortæller ofte en historie om hvem vi er, hvor vi har været, og måske endda, hvor vi går hen. Vælg en favorit mellem de 6 forskellige farver og lad nøgleringen være et symbol på glæde og optimisme i hverdagen. Hver gang du griber dine nøgler, vil du få en lille påmindelse om at møde verden med et smil og en positiv indstilling. 

”Nøgleringen fra Hoptimist er et symbol på glæde og optimisme i hverdagen.”

Nøgleringen fra Hoptimist er også en god gaveidé. Overrask en ven, et familiemedlem eller en kollega med en lille glædesspreder, som minder om, at der altid er plads til et smil.

Mere fra...

09.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Tronskifte hos Margrethe fra Rosti

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Strålende Zone-nyhed hylder den nordiske sensommer

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Lys i mørket med Villa Collection Denmark

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Følsomt forår fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Alt til forårsfrokosten fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

En farvestrålende sommer med Sorrento

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023