GROHE trækker sin deltagelse på ISH 2021 af sundheds- og sikkerhedsmæssige årsager

Efter grundige interne diskussioner, annoncerede GROHE mandag den 13. juli, at de trækker sig fra at deltage ved næste års ISH-messe i Frankfurt 2021.

Den vanskelige beslutning skyldes tre hovedårsager; som et globalt brand og en del af LIXIL, kommer virksomhedens værdier først: Respekt og at gøre det rette. I tråd med indsatsen GROHE har taget under pandemien for at beskytte ansatte, forretningspartnere og kunder i form af strenge hygiejne- og sikkerhedstiltag, forbliver helbred og sikkerhed en topprioritet for GROHE. Dernæst er situationen vedrørende COVID-19 i Tyskland og resten af Europa stadig skrøbelig, og større events er næsten en uberegnelig risiko. Ydermere finder GROHE ikke hygiejnetiltagene, som ISH har præsenteret, tilfredsstillende.

Jonas Brennwald, CEO LIXIL EMENA og Co-CEO Grohe AG forklarer: “Vi beklager at måtte meddele, at vi aflyser vores deltagelse på ISH-messen, der afholdes i marts 2021. Vores kunder og forretningspartnere forventer, at vi skaber en unik oplevelse med fantastiske produktlanceringer og personlige møder på messen. Under de givende omstændigheder og begrænsninger ser vi ikke dette som muligt med et traditionelt messekoncept.”

“Vi var kede af at høre, at det ikke var muligt at udsætte ISH-messen til et senere tidspunkt,” tilføjer Thomas Fuhr, COO Fittings LIXIL International og Co-CEO Grohe AG.

“En af vores virksomhedsværdier er at ’gøre det rette’. Vi er overbeviste om, at aflysningen i denne krisesituation desværre er det eneste rette at gøre for at sikre alle involverede parters helbred og sikkerhed.”

I kølvandet af denne beslutning vil GROHE ligeledes gennemgå deltagelsen ved andre messer i EMENA-regionen (Europa, Mellemøsten og Nordafrika). Information omkring dette kommer senere på regionalt plan.

Dette til trods, ønsker GROHE at skabe en unik oplevelse for kunder og medier næste år, og arbejder derfor i skrivende stund på et alternativt koncept. Hvordan GROHE vil lancere og præsentere sine kommende innovationer vil blive annonceret på et senere tidspunkt.

20.10.2021Grohe A/S

Sponseret

Medarbejderne er glade for GROHE som arbejdsplads

03.08.2021Grohe A/S

Sponseret

Bruseren har hovedrollen på badeværelset

09.07.2021Grohe A/S

Sponseret

GROHE giver dig 5 simple tricks til at opnå følelsen af luksus i hjemmet

25.06.2021Grohe A/S

Sponseret

GROHE og Copenhagen Fashion Week indgår partnerskab for at reducere plastforbrug

01.04.2021Grohe A/S

Sponseret

GROHE åbner branchens første digitale oplevelses-hub

15.03.2021Grohe A/S

Sponseret

Danskerne forventer intelligente badeværelser i fremtiden

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023