Hele seks(!) Red Dot Awards til Zone Denmark

Normalt ville bare én Red Dot Award udløse jubel og champagne hos et designbrand. Så nu må de i tænkeboks hos Zone Denmark og finde ud af, hvordan man fejrer 6 styk af den prestigefulde pris.

Den internationale jury tildeler Red Dot-priserne for fremragende designkvalitet..

De har været produktive hos Zone Denmark de seneste år. Brandet har lanceret mange designnyheder og udvidet sortimentets spændvidde til flere kategorier. De seks eftertragtede priser går således til meget forskellige produkter, der dog alle bærer Zone Denmarks kendetegn: form, enkelhed, funktionalitet – og innovation:

Komitéen bag Red Dot Award har bl.a. belønnet Zone Denmark for at produktudvikle til tidsånden:

Den højaktuelle UME dispenser med sensor til sæbe og håndspritgel er tildelt en velfortjent Red Dot Award for smukt design. Der var også en Red Dot til den fine håndspray i taskeformat, GoClean. Den løb med prisen i kategorien ’Fashion and Lifestyle Accessories’ og føjede dermed en helt ny must have til det perfekte outfit. Begge er designet i samarbejdet med danske VE2.

Endnu en Red Dot gik til brandets multifunktionelle A-table, også designet af VE2, som fås i to størrelser. Den charmerende vinprop ’Bird’ i Zones vin- og cocktailkollektion ROCKS har ikke bare taget én Red Dot Award. Designduoen mencke&vagnby har indbygget fine funktioner i det figurative design, som nu også har vundet en Red Dot Innovation Award.

Endelig faldt dommerkomiteen for den smukke nye keramik i serien INU, designet i samarbejde med Neu Studio. Serien, der nu har vundet en Red Dot Award, består af en karaffel, små sippekopper og matchende skåle til snacks. 

”Det er lige før, vi kan blive helt misundelige på os selv”, ler Design & Brand Manager Michael Bruun, der sammen med resten af Zone-teamet modtager priserne i forsommeren. ”Vi vinder af og til awards, men når der kommer seks på én gang af en pris så eftertragtet som netop Red Dot, så er det lidt svært at finde ord for begejstringen,” lyder det.

Red Dot

Red Dot er verdens største produktkonkurrence og et af de mest eftertragtede kvalitetsstempler for godt design. Red Dots jury uddeler hvert år en række priser til hhv. produktdesign, brand og kommunikationsdesign og designkoncepter. Vinderne udtrækkes blandt virksomheder, der udmærker sig med fremragende design, kvalitet og innovation.

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023