Her er årets store julegavehit

Juleaften nærmer sig med hastige skridt, og Danmarks største gavebutik, danskejede Imerco, kan nu løfte sløret for, hvad der gemmer sig under danskernes juletræer. I år er det nemlig produkter, der gør det mere nemt, hurtigt og måske endda ligefrem billigere at stå i køkkenet. Kan du gætte hvad?

Danmarks største gavebutik, danskejede Imerco, er nu klar til at løfte sløret for, hvad danskerne kan forvente sig under juletræet i år - og tendensen er tydelig: det skal være nemt og billigt. Sidste år til jul blev der meldt om rekordsalg af selvforkælelse og hygge i hjemmet med blandt andet østersknive og udstyr til hjemmebaren, men i år viser salgstallene, at danskerne har skruet op for bekvemmeligheden i køkkenet – samtidig med at vi tænker mere over vores forbrug og økonomi.

"I år i julehandlen har vi oplevet en stor efterspørgsel på produkter, der kan gøre det mere bekvemt i køkkenet - samtidig med at det sparer på energien. Aldrig før har vi solgt så mange paninigrille og airfryers. Salget af airfryers er steget med 100 % sammenlignet med sidste år, mens salget af paninigrillene er steget med 14 %. Og det er over hele landet, at vi oplever denne efterspørgsel. Noget tyder på, at danskerne tænker på deres økonomi, hvor paninigrillen er et nemt, hurtigt og billigt alternativ til takeaway, mens airfryeren, som erstatning for ovnen, kan være med til at skrue ned for elforbruget.", fortæller Frederik Brønnum, der er administrerende direktør i Imerco og fortætter: "Sidste år oplevede vi, at der var lagt op til selvforkælelse og en trang til at gøre noget ekstra ud af hjemmesituationen under corona. Eksempelvis steg salget af bageudstyr og grej til hjemmebaren eksplosivt, mens det i år tyder på, at både inflation og stigende elpriser har sat sit præg på årets ønskelister."

Artikler

16.12.2022|Imerco A/S

|Sponseret

Her er årets store julegavehit

10.11.2022|Imerco A/S

|Sponseret

Imerco opruster med 400 juleassistancer

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023