Hold det koldt!

Keep Cool er en smuk og robust termodrikkeflaske fra Stelton, designet af den italienske designduo Debiasi Sandri.

Keep Cool termodrikkeflaske fra Stelton.

Keep Cool er en smuk og robust termodrikkeflaske, designet af den italienske designduo Debiasi Sandri for Stelton.

Hvad enten du foretrækker postevand, saft, iste eller danskvand, er Keep Cool termodrikkeflasken ideel til at holde væsken kold (eller varm) på farten. Flasken er lavet i højkvalitets rustfrit stål i dobbelt lag med vakuum, der sikrer en høj termoeffekt, så din yndlingsdrik holder temperaturen i mange timer.

Med inspiration i modebilledet SS2020, er sæsonens farver tre smukke pasteller; misty rose, soft yellow og cloud, som med deres lethed afspejler sommer og sol. Termodrikkeflasken er desuden tilgængelig i en klassisk sort. Vælg din personlige favorit og undgå de spontane køb af engangsflasker med vand eller andre dyre drikkevarer fra den nærmeste cafe eller supermarked. Det er bedre for både
miljø og bankkontoen.

Keep Cool termodrikkeflasken har for nylig vundet den prestigefyldte German Design Award 2020 inden for kategorien Tabletop. Juryerklæringen lød: ”Med det vidunderligt enkle og behageligt runde design er termoflasken moderne, enkel og imødekommende af udseende, hvilket understøttes af de subtile farver. En attraktiv ledsager i hverdagen.”

Keep Cool termodrikkeflasken kan findes i butikkerne fra maj 2020.

PRODUKTINFORMATION
Materiale: Rustfrit stål med mat pulverlakering
Mål: Ø 7,5 cm x 22 cm
Volume: 0,6 l.
Farve: Misty rose, soft yellow, cloud, black
Vejl. udsalgspris: DKK 249,95

FIND FORHANDLER
https://bit.ly/2I2lshP

DESIGNER: Daniel Debiasi & Federico Sandri
Daniel Debiasi (født 1981, Bolzano), uddannet industriel designer fra Politecnico di Milano, og Federico Sandri (født 1977, Verona), uddannet i industrielt design på IUAV University i Venedig, grundlagde sammen en tegnestue i 2010. Den italienske designduo arbejder med produktdesign af interiør, belysning og møbler og inspireres af interaktionen mellem rumlige, kulturelle og adfærdsmæssige observationer til at skabe smukke designobjekter. Daniel Debiasi & Federico Sandri har designet Collar-serien for Stelton samt FROTHY mælkeskummerHERBS vuggekniv og urteskærebræt samt SLOW kaffebrygger for RIG-TIG.

Mere fra...

12.06.2023Stelton A/S

Sponseret

Steltons Maya Bestik: Skab Elegante Borddækninger med Tidløs Skønhed

05.10.2022Stelton A/S

Sponseret

Sæt maden i centrum

03.10.2022Stelton A/S

Sponseret

Design darling fylder rundt

30.09.2022Stelton A/S

Sponseret

Rytmisk design - Luna brødbakke og fyrfadsstager

29.09.2022Stelton A/S

Sponseret

Markante motiver - Mummi camping og present

23.09.2022Stelton A/S

Sponseret

En moderne klassiker

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023