Holiday Tree-feature – hold juletræet i sikkerhed og slip for grannålene

iRobot Roomba j7/j7+ genkender dit juletræ og navigerer udenom. Den opretter automatisk en Clean Zone under træet, og støvsuger de genstridige grannåle, når det trænger.

01.12.2021

Sponseret

Witt A/S

Julen står for døren, og det betyder som altid travlhed med gaveindkøb, oppyntning, julehygge samt ekstra grundig julerengøring.

iRobot ønsker at give en hånd med og præsenterer nu nye features, der kan hjælpe dig gennem den stressede juleperiode. Med den seneste opdatering af iRobot Genius løftes Roomba j7 og j7+ robotstøvsugernes intelligens til næste niveau, idet den kan nu kan identificere og navigere udenom juletræ, sko og strømper.

Med disse nye features kan du fokusere på andre og hyggeligere ting i den søde juletid, velvidende at dit hjem altid er klar til gæster.

  • Holiday Tree-feature – Elsker du også det ægte juletræ, men er knap så vild med grannålene på gulvet? Nu kan du bede Roomba j7 og j7+ fjerne de irriterende og genstridige grannåle. Med iRobot Genius foreslår robotten automatisk en Clean Zone omkring juletræet og en Adgang Forbudt-zone i midten, herved beskyttes juletræet, samtidigt med at du slipper for nålene på gulvet.
  • Undgår intelligent sko og strømper – Får du gæster i julen? Det er ofte lig med flere sko i entreen. Roomba j7/j7+ kan nu identificere sko og strømper og på intelligent vis undgå dem. Herved udvides listen med ting, robotstøvsugeren ved, at den skal undgå – fra ledninger og efterladenskaber fra kæledyr til også at inkludere juletræ, sko og strømper.
  • Nem overførsel af Smart Maps – God nyhed til dem, der ønsker sig en ny iRobot i julegave. Nu er det nemt og ubesværet at overføre sit Smart Map fra robot til robot (inkl. Braava jet m6 robotgulvmoppe). Herved kender den nye robot dit hjem med det samme, og er klar til at gå i gang. Som om den altid har været en del af familien.

Nyd julen og alle dets glæder, mens iRobot Roomba j7/j7+ klarer rengøringen for dig, så du får mere tid til dig selv, din familie og den søde tid.

Vejl. udsalgspris iRobot Roomba: j7: DKK 5.999, - 
Vejl. udsalgspris iRobot Roomba: j7+: DKK 7.999, -

Link til highres. billeder: https://we.tl/t-fSysAWBVZA

For mere information iRobot: www.irobot.dk / Følg iRobot på: Facebook / Instagram

For yderligere information kontaktes:

Ida Birgitte Holm
Category Manager, SDA
Mail: ibh@witt.dk
Telefon: +45 23 98 81 30

Mere fra...

23.11.2023Witt A/S

Sponseret

Witt Hvidevarer A/S har fået en BJØRN i sortiment

21.11.2023Witt A/S

Sponseret

iRobot ER #1 inden for effektive moppeløsninger

15.11.2023Witt A/S

Sponseret

SUV-elcyklen - Din alsidige superkraft

30.10.2023Witt A/S

Sponseret

Kør smartere, kør grønnere: Mød Ninebot eKickScooter E2 Pro D

11.10.2023Witt A/S

Sponseret

GRØN, GRØNNERE LIV med Segway-Ninebot og alpro PLANTGURT

06.10.2023Witt A/S

Sponseret

Kaffegear i topklasse til aarhusianerne

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023