Hoptimist sætter smil på påske- og forårssæsonen

Når foråret kommer med sol og varme, skyder knopper igen frem i naturen. Det skønne, hoptimistiske univers knopskyder også med varme smil, påskelam, søde haremisser og en kat, som er helt sin egen, i anledning af forårets og påskens komme.

SS23 nyheder fra Hoptimist.

Katte går helst deres egne veje – og den nye, elegante Hoptimist-kat i egetræ er ingen undtagelse. For i modsætning til andet folk og fæ går den nemlig slet ikke, men hopper bare lidt på stedet, hvis du klapper den blidt på hovedet. Katten måler H 7,3 og D 5,9 cm.

Søde påskenyheder

Serien Soft kombinerer en elegant mat overflade med dejlige rolige farver, som man nu også kan pynte påskebordet – eller resten af boligen – med. For nu fås det søde lam, som hedder Lambert og måler H 7,4 og D 5,8 cm, også i en skøn soft gul eller grøn udgave.

Lambert får selskab af haren Bunny, der i anledning af påsken også springer ud i de klassiske påskefarver gul og grøn. Bunny måler med sine opvakte ører 9 cm i højden og har ligesom Lambert en diameter på 5,8 cm.

Skønne Smileys i egetræ

Man kan næsten sige, at den oprindelige Smiley er en elektronisk forlængelse af den klassiske Hoptimist. Tanken bag begge er i hvert fald, at de skal sprede optimisme og glæde, og det gør den nye Smiley Hoptimist i egetræ. Den fås i to størrelser på henholdsvis H 9,5 og D 8,3 cm samt H 6,6 og D 5,6 cm.

Samme mål har de to versioner af den skønne Smiley Love Hoptimist. Med sine smil, sine hjerteformede øjne og sin dybe egetræsglød giver begge størrelsesvarianter en dejlig og varm stemning i det lune forår.

Mere fra...

30.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

HOLM serverer klassisk nyt

30.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

Håndlavede naturnyheder fra Villa Styles

30.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

Håndlavede designperler fra Villa Collection Denmark

30.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

Godt nyt til alle, der ønsker et sikkert greb om hverdagen

29.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

Gedigne gadgets fra HOLM

29.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

Et hoptimistisk bud på nøglen til glæde

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023