Hvem er Vinding Et Co?

Kender du det, hvor der mangler noget til at gøre borddækningen helt perfekt?

Foto: Lasse Hyldager

Her hos Vinding finder du blandt andet smukke servietter fra Ihr, samt lys, i alle farver og former. Ihr er en virksomhed i Tyskland, som med deres egen designafdeling sørger for, at den nye sæson af servietter følger tidens trends og farver.
Vores lys er i høj kvalitet og med vores store farveudvalg har du mulighed for, at gøre dit bord helt personligt ved, at vælge lige de farver du synes er smukke. I vores lyssortiment tilbyder vi blandt andet kronelys, økologiske lys, bloklys og vores helt nye stagelys i både overdyppet og i Lak, samt mange flere. 
 

Foto: Ihr

Foto: Lasse Hyldager

Foto: Ihr

Foto: Ihr

Derudover har vi smukke bordløbere i forskellige materialer, så du kan tilpasse dit personlige udtryk til din borddækning. Vi tilbyder også lysestager, bordpynt og andre dekorationsprodukter, til at sætte det sidste touch til din borddækning. 
Med vores produkter, mangler der ingenting til det smukt dækkede bord!
Find vores produkter på vores hjemmeside: www.vindingetco.dk

Gå på opdagelse i vores store sortiment og bliv inspireret – du finder os på Formland d. 17-19 August på stand: K 8370.
Eller, du kan booke et besøg i vores showroom i Grindsted, som bliver om dekoreret hvert halve år.

Fakta

  • Vinding Et Co har eksisteret siden 1990 og opbygget en ledende position af servietter og lys.
  • Vinding Et Co er eneforhandler af Ihr servietter i hele norden. 
  • Vores produkter bliver solgt i både Danmark, Norge og Sverige til udvalgte detail/specialbutikker.
     

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Formland autumn 2024 - et oplevelsesunivers

Udstillere og indkøbere handler, netværker og videndeler, og de besøgende kan boltre sig i trendinstallationer, foredrag, workshops og events, når MCH Messecenter Herning slår dørene op til Formland Autumn fra 17.-19. august.

Formland kan denne gang fejret sit 40-års jubilæum og messe nr. 80, og det sker med 10 koncepthaller, flere end 400 danske og udenlandske udstillere og over 50 foredrag, workshops og events, der er med til at samle interiør- og designbranchen, og som giver detailhandlerne ny inspiration og viden, de kan tage med sig hjem. På Formland er der ikke et overliggende tema, for det handler i høj grad om livsstil på tværs af områderne. Derfor rummer programmet et sandt overflødighedshorn af æstetiske og kreative nyheder inden for områder som ”Interior”, ”Dining”, ”Garden”, ”Outdoor”, ”Taste” og det helt nye ”Jewellery”.

Vi ser på trenden, der denne gang hedder ”Maison Ikigai”, og som tager inspiration fra en japansk filosofi og ordet ikigai, som er en sammensætning af Iki (at leve) og Gai (værdier, værd eller grund), vi har taget en snak med Anette Eckmann om hendes eventområde ”Farm Living – Cozy Country Christmas”, og vi giver et godt overblik over de mange spændende og lærerige foredrag på Speak Up-scenen. Så glæd dig til at blive inspireret…

Mere fra...

17.06.2024Vinding et co A/S

Sponseret

Hvem er Vinding Et Co?

14.06.2024Vinding et co A/S

Sponseret

Rød december hygge

16.08.2021Vinding et co A/S

Sponseret

Besøg vores store showroom

05.05.2021Vinding et co A/S

Sponseret

Livestream vores showroom

08.07.2020Vinding et co A/S

Sponseret

Autumn/Christmas 2020

03.07.2018Vinding et co A/S

Sponseret

Formland 16. - 19. august 2018

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023