ILVA introducerer 5 års garanti med tilbagevirkende kraft

Garantien gælder det fulde sortiment

Ilva introducerer 5 års garanti med tilbagevirkende kraft fra 1. januar 2024. Foto: ILVA

ILVA har netop indført fem års garanti på det fulde sortiment af møbler og boligtilbehør. Nyheden er et resultat af flere års arbejde hvor kvalitet og standarder er justeret i alle led af ILVAs produktions-, forsynings- og værdikæde. Indsatsen har resulteret i en betydelig kvalitetsforbedring på hele sortimentet og øget kundetilfredshed, hvilket gør det muligt at implementere en fast femårig garanti på alle køb - også for de mere end 10.000 kunder, der har handlet hos ILVA siden 1. januar 2024.

"Det er en milepæl for ILVA, som vi med stor stolthed nu kan offentliggøre. Fem års garanti er ikke bare en forpligtelse til kvalitet; det er et løfte om tillid, lang holdbarhed og tidløs, dansk design til vores kunder," siger Jonas Riis Nielsen, Head of Quality & Sustainability hos ILVA, og fortsætter: 

"Lanceringen afspejler et omfattende internt arbejde og forstærkede relationer i produktionsleddet. Vores mål er konstant at udvikle ILVA for at møde vores kunders behov. Dette er muligt, fordi vi tilbyder holdbare møbler og boligtilbehør, der opfylder danskernes krav til boligindretning og design, som holder i mange år frem".

Et kvalitetsløft af ILVAs sortiment
Det er en selvstændig kvalitetsenhed hos ILVA, der siden 2018 har arbejdet målrettet med bl.a. at reducere antallet af reklamationer. Fokus har været at standardisere værdikædens processer samt øge kvaliteten og holdbarheden på hele sortimentet. Resultaterne er imponerende; antallet af reklamationer er reduceret med 50%, der er skåret betragteligt ned på spild, og effektiviteten er forbedret.

 Om den nye garantiordning siger ILVAs Head of Brand, Bettina William Pedersen:

 "5 års garanti er et fornemt kvalitetsstempel, som kommer alle vores kunder til gode. I en verden, hvor usikkerheden kan virke overvældende, er der mere end nogensinde brug for at tilbyde vores kunder tryghed, ærlighed og tillid, der betyder noget. Vi glæder os over at kunne sende vores kunder hjem med fem års garanti og vise, at ILVA er et dansk brand i udvikling, som vores kunder kan stole på og være stolte af".

Relateret indhold

22.05.2024Designbase.dk

FDB Møbler under svanens vinger

21.05.2024Designbase.dk

Frontrunners i den cirkulære omstilling

10.05.2024Designbase.dk

Takt har underskud for femte år i træk

08.04.2024Designbase.dk

Nyt AI-værktøj kan indrette forbrugerens med IKEA-møbler

22.03.2024Designbase.dk

Nyt produkt skal kunne erstatte læder i tekstilproduktionen

11.03.2024Designbase.dk

Light + Building i samarbejde med amerikanske LightFair

08.03.2024Designbase.dk

Ny dansk auktionsplatform ser dagens lys

07.03.2024Designbase.dk

ILVA introducerer 5 års garanti med tilbagevirkende kraft

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
3daysofdesign
Messe
3daysofdesign

En platform til at fremvise og fejre fantastisk design

Dato

12.06.2024

Sted

Frederiksgade 1, 3rd floor 1265 Copenhagen K

TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023