INU – svøbt i velvære

INU klæder dig på til de lækreste spa-oplevelser. Nyd en sanselig pause svøbt i den fineste kimono eller de nye luksuriøse spa-håndklæder ...

Zone INU.

Zone Denmarks spa-kollektion INU lancerer en række lækre tekstiler til hverdagens luksuriøse pauser. Fuldend forkælelsen ved et langt bad med de nye spa-håndklæder i den blødeste blanding af bomuld og hør. Håndklæderne har en indbydende tekstur og eksklusiv bort med et på én gang blødt og rustikt udtryk. Som en diskret dekoration er den broderet med INU’s fine vignet.

Nu kan du også svøbe dig i INU’s nye luftige kimono i fint vasket hør i klassisk, japansk snit med trekvartlange påsyede ærmer. Kimonoen er onesize, fås i farven Nature, og som en fin detalje er kimonoens bindebånd fastgjort på ryggen, så det er let at få fat i.

Spa-håndklæderne fås som både badelagen (70 x 140 cm), håndklæde (50 x 100 cm) og et mindre håndklæde (40 x 60 cm), der har en perfekt størrelse til hånd- eller fodspa. Serien fås i farverne Grey og Nature.

Om INU

INU er nærvær - hverdagens luksus - i form af selvforkælelse inspireret af roen, balancen og sanseligheden i den skandinaviske bade- og saunakultur. Det er lækkert design, bløde tekstiler og skønne, sarte dufte til en velfortjent pause fra hverdagens travlhed – en hviskende invitation til at forkæle sanserne og nyde nuet.

Mere fra...

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Blomsterbergs får kreativiteten til at blomstre

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023