INU spejle og børster – naturlige skønheder

Der er masser af kompromiser i hverdagen. Så hvorfor ikke forkæle dig selv med smukke versioner af de ting, du har brug for? Som fx den nye kollektion af spejle og børster i organisk design og dekorativt lyst træ fra Zone Denmarks spa-serie INU.

I en hverdag, hvor alt går stærkt, tæller små øjeblikke af nydelse. Det er præcis, hvad Zones nye spa-serie INU handler om. Selvforkælelse og nærvær i glimt, der giver dig ro og lader dig op til en ny dag.

Den nye serie af lækre børster og smukke håndspejle er fremstillet i lyst træ og har et blødt, organisk design. Det lækre look gør dem ikke kun til praktisk tilbehør, men små nydelsesfulde designoplevelser i fin harmoni med badeværelsets enkle indretning og dæmpede nuancer.

Serien omfatter to badebørster, en børste til fodpleje og selvfølgelig en neglebørste. De har alle naturhår og et smukt kurvet design, der kan være behageligt vanedannende i morgenbadet eller efter en lang dag.

Det største spejl er en lækker nyfortolkning af det klassiske håndspejl. Seriens lille spejl har et fint halvcirkelformet greb. Spejlenes glas er monteret i en ramme, så de kan pynte med glassiden nedad – uden at de bliver ridsede.

Design: Neu Studio

Forhandles af førende webshops, isenkræmmere, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker. Nærmeste forhandler oplyses hos Zone Denmark på tlf. 89 28 13 00.

Om INU

INU er nærvær - hverdagens luksus - i form af selvforkælelse inspireret af roen, balancen og sanseligheden i den skandinaviske bade- og saunakultur. Det er lækkert design, bløde tekstiler og skønne, sarte dufte til en velfortjent pause fra hverdagens travlhed – en hviskende invitation til at forkæle sanserne og nyde nuet.

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023