Inviter forårssolen ind i din borddækning med SS21 nyheder fra LIND DNA

Dæk et indbydende forårsbord med nye friske sæsonfarver fra LIND DNA. Denne sæson byder det bæredygtige designbrand også en række innovative møbelnyheder velkommen til sortimentet.

Nye smukke sæsonfarver fra LIND DNA.

Hos LIND DNA har du altid kunne vælge mellem et væld af smukke farver, former og overfladestrukturer. Smukt afdæmpede nuancer danner grundlaget for farveuniverset, som nu også byder på fire nye kontrasterende farver, der på en og samme tid passer ind og skiller sig ud. I en tid, hvor vi mere end nogensinde søger ro og inspiration i naturen og vores nære omgivelser, er de nye sæsonfarver netop inspireret af den nordiske natur og ønsket om et simplere og mere meningsfuldt liv.

Med en fortrøstningsfuld indstilling fortæller ejer og designer bag LIND DNA, Preben Lind, om tankerne bag den nye kollektion: ”Selvom vi befinder os i så uforudsigelige tider, ønsker vi at inspirere vores kunder til at tilføje et let og legende udtryk til borddækningen med vores nye farver, som samtidig nemt kan kombineres med de mere afdæmpede favoritter”.

De fire nye farver spænder fra sarte nuancer til kølige, rensende toner, som alle inviterer dig til at eksperimentere med din borddækning. LIND DNA byder velkommen til den sarte Soft Nude, den klare Cool Blue, den markante Petrol, og den dybe Midnight Blue.

Udover de nye sæsonfarver til borddækningen introducerer LIND DNA også en ny række innovative møbler. Møblerne er alle kendetegnet af subtile linjer og smukt afstemte farver og materialer.

Preben Lind uddyber: ”Vi tilstræber altid at skabe møbler, der både udfordrer og overrasker, og netop derfor er flere af vores nye møbler designet som knock-down designs. Møblerne pakkes i flade pakker og kan derefter nemt samles derhjemme – på den måde får du en helt unik tilknytning til møblet, og samtidig gør det os i stand til at mindske vores aftryk på miljøet – en indstilling, der har været en del af vores virksomheds DNA helt siden starten”.

02.03.2023LIND DNA ApS

Sponseret

LIND DNA introduces three new, earthy colours to the NUPO range

10.01.2023LIND DNA ApS

Sponseret

Ambiente Fair, Frankfurt

18.10.2022LIND DNA ApS

Sponseret

LIND DNA LANCERER EN NY LYSESTAGEKOLLEKTION, DESIGNET OG FREMSTILLET I DANMARK

31.08.2022LIND DNA ApS

Sponseret

LIND DNA INTRODUCERER NY SENSATIONEL LÆDERTYPE: SERENE

03.05.2022LIND DNA ApS

Sponseret

Born as our logo now shaping our designs

06.10.2021LIND DNA ApS

Sponseret

LIND DNA takes customizability to the next level in new collection

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023