iRobot introducerer ny prisvenlig 2-i-1 basisrobot: Roomba Combo Essential

iRobot overgår sin bedst sælgende Roomba® 600-serie med den nye Roomba Combo® Essential, der er udstyret med moppefunktion, intelligent navigation, 18x højere sugestyrke2, intelligente iRobot OS-funktioner – og nu tilgængelig i farven hvid.

Foto: iRobot

04.04.2024

Sponseret

Mette Jakobsen, Witt

Danmark, 4. april 2024 – iRobot Corp. (NASDAQ: IRBT), der er førende inden for husholdningsrobotter, har nået en ny milepæl med mere end 50 millioner solgte robotter på verdensplan, og introducerer i dag Roomba Combo® Essential-robotten, en prisbillig og brugervenlig 2-i-1-robotstøvsuger og gulvmoppe. Med en vejledende pris på DKK 2.249,- leverer Roomba Combo Essential ikke blot de samme essentielle rengøringsfunktioner, som kunderne elskede ved den bedst sælgende1 Roomba 600-serie – men derudover en forbedret ydeevne og et imponerende udvalg af funktioner, der gør det endnu nemmere at rengøre efter kundernes behov. 

Roomba Combo Essential hæver niveauet sammenlignet med Roomba 600-serien, idet den er udstyret med moppefunktion og 18x højere sugestyrke2. Den er ydermere overlegen på navigation, da den rengør i lige linjer, giver mulighed for justering af sugestyrke samt væskeindstillinger, og tilbyder Clean Map-rapporter, længere batterilevetid og intelligente iRobot OS-automatiseringer som ”Gør rent, når jeg går ud” samt foreslåede rengøringsplaner.

"iRobot opfandt Roomba robotstøvsugeren for mere end 20 år siden med det formål at gøre rengøring nemmere og hjælpe mennesker med at få mere fra hånden. Siden Roomba 600-serien blev introduceret i 2012, har den været en bestseller takket være balancen mellem ydeevne, pris og pålidelighed," sagde Barry Schliesmann, Chief Product Officer hos iRobot. "iRobot har nu solgt mere end 50 millioner robotter på verdensplan, og formålet er stadig det samme - derfor introducerer vi den prisvenlige Roomba Combo Essential, som rengør endnu bedre, og som kan endnu mere sammenlignet med sin forgænger. Med denne robot bliver en 2-i-1 rengøringsrobot fra iRobot muligt for alle, uanset om man er nyuddannet, lige har købt sin første bolig eller bare ønsker at prøve fordelene ved automatiseret rengøring."

Det har aldrig været nemmere at få rene gulve

Roomba Combo Essential 
iRobots nye basisrobot Roomba Combo Essential, den prisvenlige 2-i-1 robotstøvsuger og gulvmoppe, er spækket med essentielle rengøringsfunktioner og er powered by iRobot OS. Uanset om kunderne har brug for en lydsvag, let støvsugning eller en mere grundig rengøring, klarer Roomba Combo Essential opgaven. Det kræver blot et hurtigt tryk i iRobot Home-appen, en simpel stemmekommando3 eller et simpelt tryk på CLEAN-knappen, og robotten igangsætter rengøringen. Roomba Combo Essential anvender intelligent navigation for at rengøre i lige linjer, mens den rengør under og omkring møbler.

Roomba Combo Essential er udstyret med et elegant, lavprofil design og et 4-trins rengøringssystem, der består af justerbare indstillinger for sugestyrke og væskemængde, en speciel V-formet Multi-Surface-børste, en sidebørste og en indbygget gulvmoppe med mikropumpe, der alle arbejder sammen om at støvsuge og moppe hårde gulve i et enkelt gennemløb. Ønskes blot støvsugning, fjernes moppekluden, og Roomba Combo Essential igangsætter opgaven. Med 18x højere sugestyrke2 og en batterilevetid på 120 min. giver det kunderne den kraftfulde rengøring, de har brug for.

De omhyggeligt udvalgte funktioner, der er powered by iRobot OS, muliggør tilpasning og automatisering af kundernes rengøringsrutiner. Der kan vælges mellem tre sugestyrkeniveauer og tre væskemængdeindstillinger afhængig af rengøringsopgaven. Funktionerne ”Foreslåede rengøringsplaner” anbefaler optimale rengøringstidspunkter baseret på tidligere opgaver, og ”Gør rent, når jeg går ud” lader Roomba Combo Essential begynde rengøringen automatisk, når en kunde forlader hjemmet. Efter afsluttet rengøring kan kunder via iRobot Home-appen få adgang til detaljerede Clean Map-rapporter, som viser, hvor robotten har rengjort, samt andre nyttige oplysninger såsom dækning og varighed af afsluttede opgaver.

--

Priser og tilgængelighed

Roomba Combo Essential: DKK 2.249 – På lager: primo maj 2024

--

Link til highres. billeder: https://we.tl/t-hek4ZEldZU 
Link til YouTube-video: https://youtu.be/4PtsJM9YaJo 

--

Følg iRobot på: 

Facebook 
Instagram

--

For yderligere information kontaktes: 

Witt PR-afdeling
Mail: presse@witt.dk 

--

1Baseret på globale salgsdata (2023) 
2Sammenlignet med Roomba® 600-serien 
3Fungerer med Alexa, Siri og Google Assistant-aktiverede enheder. Alexa og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com eller dets associerede selskaber. Google er et varemærke tilhørende Google LLC. Siri er et registreret varemærke tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande og regioner.

--

Om iRobot Corp. 
iRobot® er en global husholdningsrobotvirksomhed, der designer og bygger intelligente robotter og smart home-enheder, der gør en forskel i dit liv. iRobot introducerede den første Roomba i 2002. I dag er iRobot® en global virksomhed, som har solgt mere end 50 millioner af husholdningsrobotter verden over. iRobots produktportefølje indeholder teknologier og avancerede koncepter inden for rengøring, kortlægning og navigation. Ud fra denne portefølje bygger iRobot-ingeniører robotter og smart home-enheder, der forbedrer indeklimaet i hjemmet og hjælper forbrugerne med den daglige rengøring. For mere information om iRobot®, besøg venligst www.irobot.dk

  
Til iRobot-investorer
Visse udsagn i denne pressemeddelelse, som ikke er baserede på historisk information, er fremadrettede udsagn, der afgives i henhold til ”safe habour” provisions i loven ”Private Securities Litigation Reform Act of 1995.” Denne pressemeddelelse indeholder udtrykkelige eller underforståede fremadrettede udsagn vedrørende iRobot Corporations forventninger til nye produkt-features, herunder features som øger produktets ydeevne over tid. Disse udsagn er hverken løfter eller garantier, men er underlagt en række risici og usikkerheder, hvoraf mange er uden for vores kontrol, hvilket kan medføre, at de faktiske resultater afviger væsentligt fra dem, der er overvejet i disse fremadrettede udsagn. Eksisterende og potentielle investorer advares om ikke at lægge unødvendig tillid til disse fremadrettede udsagn, der kun taler fra datoen herfor. iRobot påtager sig ingen forpligtelse til at opdatere eller revidere oplysningerne i denne pressemeddelelse, hvad enten det er som et resultat af ny information, fremtidige begivenheder eller omstændigheder eller andre omstændigheder. For yderligere videregivelse af disse og andre risici, som iRobot står overfor, se videregivelsen indeholdt i vores offentlige arkiver hos Securities and Exchange Commission inklusive, uden begrænsning, vores seneste årsrapport på formular 10-K.

Foto: iRobot

Foto: iRobot

Foto: iRobot

Foto: iRobot

Foto: iRobot

Foto: iRobot

Foto: iRobot

Mere fra...

16.05.2024Witt

Sponseret

iRobot stjæler showet: Få Swiftie Roomba-oplevelsen med hjem

23.04.2024Witt

Sponseret

Skån miljøet, drop flaskevand og køb en filtreringskande

17.04.2024Witt

Sponseret

Espressokværnen til den kræsne kaffeelsker

16.04.2024Witt

Sponseret

Witt A/S overtager distributionen af Aiper kabelfri poolrobotter i Norden

10.04.2024Witt

Sponseret

Bryg kaffe som de professionelle baristaer

09.04.2024Witt

Sponseret

Restaurant domæne har fordoblet antallet af gæster

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023