iRobot introducerer robotstøvsugerne Roomba® i5 og i5+

Med Imprint Smart Mapping sikrer disse robotter dig en kraftfuld støvsugning, tilpasset dine behov. En robotstøvsuger som virkelig giver dig en ubesværet rengøring.

16.06.2022

Sponseret

Witt

Stefan Bernard, General Manager iRobot EMEA, siger: "Med Roomba i5 og i5+ udvider vi ikke blot sortimentet af mellemklasserobotter, som alle karakteriseres af enestående intelligens, kraftig rengøringsydelse samt høj værdi for pengene. Vi udvider med to helt nye robotter, som grundet iRobots Home Intelligence-software, tilbyder større personalisering og kontrol."

Bed Roomba i5/i5+ rengøre de rum, du ønsker
Med Imprint Smart Mapping kan du oprette tilpassede Smart Maps, hvilket betyder, at du kan bede robotten støvsuge specifikke rum* via iRobot Home-appen eller din foretrukne stemmeassistent. Du kan også få estimerede rengøringstider samt oprette rengøringsrutiner baseret på dine foretrukne tidsplaner, rum og automatiseringer.

Automatisk tømning af robottens støvbeholder
Du kan glemme alt om støvsugning i flere måneder ad gangen med Clean Base® Ekstern støvbeholder. Roomba i5+ robotstøvsugeren tømmer automatisk sin støvbeholder i en AllergenLock™-pose, der fanger 99 % af pollen og skimmelsvamp. Støvsugerposen kan indeholde snavs og skidt fra op til 60 dages rengøring.

Navigerer målrettet og logisk
Roomba i5/i5+ robotstøvsugere navigerer i lige linjer grundet avancerede gulvsporingssensorer. Med Genoplad og Genoptag-funktionen genoplades Roomba i5/i5+ automatisk, og blev den ikke færdig med jobbet, vender den tilbage, hvor den slap for at afslutte det.

Intelligent og effektiv rengøring
Oplev en omfattende rengøring med Dual Multi-Surface gummibørster og 10x Power-Lifting Suction**, der sørger for at skidt, snavs og dyrehår ingen gemmesteder har. Godt suppleret af sidebørsten, der rengør langs vægge og i hjørnerne.

Din robot bliver klogere og klogere
Roomba i5 og i5+ drager fordel af iRobots nyeste Home Intelligence-software, der giver dig intelligente kort-, stemme- og appfunktioner. Dette inkluderer børne- og kæledyrslås, forstyr ikke samt rumspecifikke rengøringspræferencer. Med automatiske softwareopdateringer ved du, at din Roomba i5/i5+ kontinuerligt bliver klogere, idet den får nye funktioner og funktionalitet.

Fungerer med stemmestyring
Du kan starte et rengøringsjob med lyden af din stemme via Google Assistant, Alexa og Siri***. Der findes omkring 600 understøttede Alexa®- og Google Assistant®-kommandoer, og for Siri-integrationer kan du konfigurere brugerdefinerede sætninger og bare sige "Hej Siri, bed Roomba gøre rent overalt."

Better together
For at opnå det ultimative inden for robotstøvsugning og gulvmopping bruger iRobot Roomba i5/i5+ Imprint® Link-teknologi til at samarbejde med iRobot Braava jet® m6 robotgulvmoppen. Det betyder, at Braava jet® robotten automatisk begynder at moppe i det øjeblik, Roomba i5/i5+ afslutter sin støvsugning.

Tilgængelighed og vejl. udsalgspris
Roomba i5: DKK 3.699,-
Roomba i5+: DKK 5.699,-

iRobot Roomba i5 og i5+ er tilgængelig fra september 2022.

Link til highres. billeder: https://we.tl/t-CyEmjK15uc

Følg iRobot på: 

Facebook 
Instagram

For yderligere information kontaktes:

Ida Birgitte Holm
Category Manager, SDA
Mail: ibh@witt.dk
Telefon: +45 23 98 81 30

--

Om iRobot Corp.
iRobot®, verdens førende brand inden for husholdningsrobotter, designer og bygger robotter, som inspirerer mennesker til at nå mere i og udenfor hjemmet. iRobot® skabte kategorien af husholdningsrobotter med introduktionen af Roomba robotstøvsugeren i 2002. I dag er iRobot® en virksomhed, som har solgt mere end 40 millioner husholdningsrobotter verden over. iRobots produktlinje, herunder Roomba® robotstøvsugerne og Braava® robotgulvmopperne er udstyrede med proprietære teknologier og avancerede koncepter inden for rengøring, kortlægning og navigation. iRobots® ingeniører bygger et økosystem af robotter og teknologier for at muliggøre det smarte hjem. For mere information om iRobot®, besøg venligst www.irobot.dk

--

*Roomba i5/i5+ kan oprette Smart Maps, men understøtter ikke Adgang-forbudt zoner eller Clean-zoner.
**Sammenlignet med Roomba® 600-seriens rengøringssystem.
***Stemmeassistent sælges separat. Siri er et varemærke tilhørende Apple Inc., registreret i USA samt andre lande og regioner. Google Assistant er et varemærke tilhørende Google LLC, og Alexa er et registreret varemærke tilhørende Amazon Technologies, Inc.

Mere fra...

16.05.2024Witt

Sponseret

iRobot stjæler showet: Få Swiftie Roomba-oplevelsen med hjem

23.04.2024Witt

Sponseret

Skån miljøet, drop flaskevand og køb en filtreringskande

17.04.2024Witt

Sponseret

Espressokværnen til den kræsne kaffeelsker

16.04.2024Witt

Sponseret

Witt A/S overtager distributionen af Aiper kabelfri poolrobotter i Norden

10.04.2024Witt

Sponseret

Bryg kaffe som de professionelle baristaer

09.04.2024Witt

Sponseret

Restaurant domæne har fordoblet antallet af gæster

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023