iRobot introducerer Roomba® i3+, og udvider igen serien af intelligente robotstøvsugere med Clean Base®

Med intelligent navigation, Clean Base® - ekstern støvbeholder, personlige rengøringsforslag og et nyt design tilpasser Roomba® i3+ robotstøvsugeren sig til dig liv og dine behov

28.01.2021

Sponseret

Witt

Danmark, januar 2021 – iRobot Corp. (NASDAQ: IRBT), markedslederen inden for husholdningsrobotter, udvider nu sortimentet med lanceringen af den nye Roomba® i3+ - en robotstøvsuger spækket med avancerede funktioner og et lækkert nyt design. Med en vejledende udsalgspris på DKK 5499,- tilbyder Roomba i3+ intelligent navigation, automatisk tømning af robottens støvbeholder med Clean Base® samt et udvidet udvalg af personaliserede rengøringsfunktioner, som alle muliggøres via iRobot Genius™ Home Intelligence

”Innovative rengøringsoplevelser, har været, og vil altid være grundlæggende for vores sortiment,” sagde Keith Hartsfield, administrerende vicepræsident og produktchef hos iRobot. ”Vi har kontinuerligt bevist, at vi leverer produkter, der gør forbrugernes liv lettere. Roomba i3+ udvider vores sortiment – og tilbyder ikke blot ekstraordinær rengøringsevne, men endnu mere personalisering og kontrol grundet iRobot Genius. iRobot Genius-platformen giver samtidigt Roomba i3+ muligheden for at udvikle sig og blive smartere med tiden, hvilket giver kunderne nye måder til rengøring af deres hjem.”

Fjern støvsugningen fra din to-do-liste
Præcis som iRobot Roomba i7+ og Roomba s9+ robotstøvsugerne er Roomba i3+ udstyret med Clean Base® - ekstern støvbeholder. Med Clean Base® – ekstern støvbeholder tømmes robottens støvbeholder automatisk, helt uden din hjælp. Du behøver derfor ikke at tænke på at skulle tømme robottens støvbeholder i flere måneder ad gangen eller bekymre dig om, at robotten ikke afslutter jobbet grundet fuld støvbeholder. Roomba i3+ tømmer automatisk, op til 60 dages, skidt og snavs i Clean Base®, der også fungerer som robottens ladestation. Det opsamlede snavs og skidt ender i en lukket AllergenLock™-pose, som består af et 4-lags allergenblokerende materiale, og som fanger 99 % af pollen og skimmel.

Roomba i3+ rengør målrettet og logisk i lige linjer. Den navigerer gennem flere rum og klarer såvel hårde gulvoverflader som tæpper. Hvis batteriniveauet er lavt, kører Roomba i3+ automatisk til genopladning, hvorefter den genoptager rengøringen, indtil jobbet er afsluttet.

Roomba i3+ er ydermere udstyret med et High Efficiency-filter, der fanger 99 % af pollen, skimmel, støvmider samt katte- og hundeallergener. Robottens 3-trins rengøringssystem består af Dual Multi-Surface gummibørster, som arbejder sammen for at sikre en effektiv rengøring, en specieldesignet sidebørste til rengøring langs lister og i hjørner samt 10x højere sugestyrke sammenlignet med Roomba 600-serien. Grundet den patenterede Dirt Detect™-teknologi ved Roomba i3+, hvor der er ekstra snavset, og sørger her for en ekstra grundig rengøring.

Tilpasser sig til dit liv, og lytter til din stemme
Roomba i3+ er udstyret med et nyt design med en slidstærk, vævet struktur, der minimerer fingeraftryk og samler mindre støv. Lysringen lyser kun for at kommunikere nødvendig robotadfærd og/eller -beskeder, mens robotten rengør. Herved påberåber den sig ingen unødig opmærksomhed, og passer godt ind i alle hjem.

Med den redesignede iRobot Home App, powered by iRobot Genius™, får du endnu mere ud af din Roomba i3+. Her har du muligheden for større appkontrol, hvilket sikrer dig en personlig rengøringsoplevelse. Tilgængelig til iOS- og Android-enheder giver iRobots avancerede kunstige intelligens samt forståelse for hjemmet Roomba i3+ muligheden for at lære dine rengøringspræferencer at kende. Roomba i3+ vil tilbyde dig personlige forslag via iRobot Home-appen, såsom anbefalede rengøringsplaner baseret på tidligere rengøringsopgaver samt nyttige rengøringsforslag i pollensæson, og når dine kæledyr fælder meget.

Eksklusivt for iRobot-brugere, kan begivenhedsbaserede automatiseringer oprettes direkte i iRobot Home-appen – powered by iRobot Genius™ og IFTTT Connect. Uanset om du er på farten, på arbejde eller ude at gå en tur, kan iRobot Home-appen modtage påmindelser fra smart home-enheder, som f.eks. August Wi-Fi Smart Lock, for at vide hvornår du er væk, og derfor begynde rengøringen. Med hjælp fra Google Assistant eller Alexa-aktiverede enheder kan du styre Roomba i3+ med din stemme. Roomba i3+ er ydermere udstyret med Imprint Link™-teknologi, hvilket betyder, at den kan samarbejde med Braava jet® m6 om automatisk igangsætning af gulvmopning efter endt støvsugning.

Pris og tilgængelighed
Vejl. udsalgspris iRobot Roomba i3+: DKK 5.499,-
Vejl. udsalgspris iRobot Roomba i3 (uden Clean Base® - ekstern støvbeholder): DKK 3.499,-

Roomba i3 og i3+ er tilgængelige ultimo marts 2021

Link til highres. billeder i3: https://we.tl/t-I7aG8B5oX3

Link til highres. billeder i3+:https://we.tl/t-i9IlBGm4gQ

Følg iRobot på:  Facebook

Om iRobot Corp.
iRobot®, verdens førende brand inden for husholdningsrobotter, designer og bygger robotter, som inspirerer mennesker til at nå mere i og udenfor hjemmet. iRobot® skabte kategorien af husholdningsrobotter med introduktionen af Roomba robotstøvsugeren i 2002. I dag er iRobot® en virksomhed, som har solgt mere end 30 millioner husholdningsrobotter verden over. iRobots produktlinje, herunder Roomba® robotstøvsugerne og Braava® robotgulvmopperne er udstyrede med proprietære teknologier og avancerede koncepter inden for rengøring, kortlægning og navigation.

iRobots® ingeniører bygger et økosystem af robotter og teknologier for at muliggøre det smarte hjem. For mere information om iRobot®, besøg venligst www.irobot.dk.

For yderligere information kontaktes:

Ida Birgitte Holm
Category Manager, SDA
Mail: ibh@witt.dk
Telefon: +45 23 98 81 30

Om Witt
Witt A/S er Nordens stærkeste brandhouse. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil samt en linje af prisbelønnede slowjuicere. Hos Witt A/S er der altid flere bolde i luften, og virksomheden er drevet af nysgerrighed overfor hvilke nye, spændende produkter, der findes derude til vores kunder – og i sidste ende slutbrugeren. Vi er lokalt forankret i Gødstrup ved Herning, men har et internationalt udsyn med salg i hele Norden, Storbritannien, Irland og Benelux.

Til iRobot-investorer
Visse udsagn i denne pressemeddelelse, som ikke er baserede på historisk information, er fremadrettede udsagn, der afgives i henhold til ”safe habour” provisions i loven ”Private Securities Litigation Reform Act of 1995.” Denne pressemeddelelse indeholder udtrykkelige eller underforståede fremadrettede udsagn vedrørende iRobot Corporations forventninger til ledelsens planer, mål og strategier, herunder forventninger til tidspunktet for frigivelse af produkter og funktioner og de specifikke muligheder for disse funktioner. Disse udsagn er hverken løfter eller garantier, men er underlagt en række risici og usikkerheder, hvoraf mange er uden for vores kontrol, hvilket kan medføre, at de faktiske resultater afviger væsentligt fra dem, der er overvejet i disse fremadrettede udsagn. Eksisterende og potentielle investorer advares om ikke at lægge unødvendig tillid til disse fremadrettede udsagn, der kun taler fra datoen herfor. iRobot påtager sig ingen forpligtelse til at opdatere eller revidere oplysningerne i denne pressemeddelelse, hvad enten det er som et resultat af ny information, fremtidige begivenheder eller omstændigheder eller andre omstændigheder. For yderligere videregivelse af disse og andre risici, som iRobot står overfor, se videregivelsen indeholdt i vores offentlige arkiver hos Securities and Exchange Commission inklusive, uden begrænsning, vores seneste årsrapport på formular 10-K.

Mere fra...

16.05.2024Witt

Sponseret

iRobot stjæler showet: Få Swiftie Roomba-oplevelsen med hjem

23.04.2024Witt

Sponseret

Skån miljøet, drop flaskevand og køb en filtreringskande

17.04.2024Witt

Sponseret

Espressokværnen til den kræsne kaffeelsker

16.04.2024Witt

Sponseret

Witt A/S overtager distributionen af Aiper kabelfri poolrobotter i Norden

10.04.2024Witt

Sponseret

Bryg kaffe som de professionelle baristaer

09.04.2024Witt

Sponseret

Restaurant domæne har fordoblet antallet af gæster

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023