iRobot lancerer brugerdefineret rengøring Powered by iRobot Genius™ Home Intelligence

State-of-the-art – Artificial Intelligence - giver dig større kontrol over hvor, hvornår og hvordan, dine robotter rengør

25.08.2020

Sponseret

Witt

iRobot® Corp. (NASDAQ: IRBT), markedslederen inden for husholdningsrobotter, afslører nye måder, hvorpå du kan gøre rent med lanceringen af iRobot Genius™ Home Intelligence - en kraftfuld, ny robotplatform, der låser op for utallige muligheder inden for digitale funktioner og oplevelser gældende for Wi-Fi-tilsluttede produkter, herunder Roomba® robotstøvsuger og Braava jet® robotgulvmoppe. iRobot Genius™ giver dig et uovertruffet niveau af personalisering og kontrol over dine husholdningsrobotter, som tager højde for dit unikke hjem, dine rutiner, rengøringspræferencer og øvrige smart home-apparater.

"Med en øget strategisk vægt på software og digitale erfaringer fortsætter iRobot med at differentiere sig ved at udvikle smarte teknologier, der sørger for en automatisering af gulvrengøringen, uanset om du er hjemme, på job eller på indkøb," sagde Colin Angle, formand og administrerende direktør for iRobot.

iRobot Genius™ interface er en nydesignet iRobot Home App, som tager dig langt ud over standard app-kontrol for at give dig et personligt og brugervenligt kontrol- og kommandocenter. Appen, der fungerer med alle Wi-Fi-tilsluttede iRobot-produkter, understøtter rengøring baseret på dine vaner og personlige præferencer, hvilket muliggør en smartere og mere effektiv rengøringsoplevelse. Det giver ydermere større indsigt i robottens rengøringsydelse.

”Robotintelligens skal bryde fri af autonomiens grænser og blive ægte rengøringspartnere,” sagde Angle. ”Vores robotintelligens er personlig og lydhør over for dine vaner og præferencer, hvilket giver dig større kontrol over hvornår, hvor og hvordan, dine robotter rengør. iRobot Genius™ frigør det fulde potentiale i vores tilsluttede produkter, hvilket giver dem muligheden for at gøre mere nu og blive endnu smartere med tiden gennem over-the-air-opdateringer. ”

Rengøring hvor, du ønsker det
Send din robot afsted for at rengøre snavs og skidt lige når og hvor, det sker med Clean Zones. Ved hjælp af kunstig intelligens bruger Roomba i7/i7+ og s9/s9+ robotstøvsugerne samt Braava jet m6 robotgulvmoppen maskinlæring til automatisk at opdage og proaktivt foreslå Clean Zones omkring specifikke objekter, såsom sofaer, borde og køkkenbordet. Du er ydermere i stand til at tilpasse dit Smart Map ved at udpege dine egne Clean Zones. Dette muliggør målrettet rengøring i bestemte områder eller omkring genstande, hvor der ofte bliver beskidt. Brug blot appen eller giv en besked til stemmeassistenten, "Roomba, støvsug rundt om sofaen," og Roomba ved præcis, hvor den skal hen.

Rengøring når, du ønsker det
Med iRobot Genius™, lærer Roomba-robotstøvsugere og Braava jet robotgulvmoppen dine foretrukne rengøringsrutiner at kende for at tilbyde dig nye funktioner, som:

  • Begivenhedsbaserede automatiseringer, der lader robotten vide, hvornår det ideelle tidspunkt er at starte eller stoppe rengøring, baseret på påmindelser defineret af dig. Uanset om du er på farten, på arbejde eller ude at gå en tur, kan iRobot Home-appen bruge placeringsbaserede tjenester som Life360 eller modtage påmindelser fra smart home-enheder, som f.eks. August Wi-Fi Smart Lock, for at vide hvornår du er væk, og derfor begynde rengøringen. På samme måde kan robotten stoppe rengøringen, når du vender tilbage. Disse automatiseringer kan opsættes direkte i iRobot Home-appen, en eksklusiv mulighed for iRobot-ejere. iRobot Home-appen er powered by iRobot Genius™ og IFTTT Connect. Dette betyder, at du let kan integrere iRobot Wi-Fi-tilsluttede produkter med dine andre forbundne enheder og tjenester, som smart termostater og låse, uden at skulle forlade iRobot Home-appen.
  • Anbefalede rengøringsplaner baseres på dine mere almindelige rengøringsmønstre som rengøring f.eks. mandag formiddag. Roomba i7/i7+ og s9/s9+ robotstøvsugere og Braava jet m6 robotgulvmoppen kan også tilbyde rumspecifikke anbefalinger som at støvsuge stuen fredag aften, eller i spisestuen og køkkenet efter måltider.
  • Favoritter giver dig muligheden for hurtigt at oprette og få adgang til dine egne forudindstillede rengøringsrutiner. Opret favoritter som "Efter middagen", der instruerer robotten i at rengøre spisestuen og gulvet foran køkkenvasken. Eller "Sengetid" for at rengøre legerummet og stuegulvet. Eller “Overalt” for at rengøre hele hjemmet.

Rengøring efter dine behov
Wi-Fi-tilsluttede Roomba-robotstøvsugere og Braava jet robotgulvmoppen bliver kontinuerligt smartere, og lærer dine rengøringspræferencer at kende, så de forstår, hvordan du vil have rengjort dit hjem. Ny intelligens betyder også, at iRobot-produkter kan tage skridtet videre, ud over basal planlægning, for at låse op for nye lokalbaserede og smart home-enhedsintegrationer.

  • Nye anbefalede Adgang forbudt-zoner giver meget mere end blot muligheden for manuel oprettelse af Adgang forbudt-zoner. Roomba i7/i7+ og s9/s9+ robotstøvsugere og Braava jet m6 robotgulvmoppen kan automatisk lære at undgå problemer, og derved anbefale dig specifikke Adgang forbudt-zoner.
  • Sæsonbetonede anbefalinger tilbyder personlige forslag til automatisk planlægning af rengøring eller foreslå tidspunkter, hvor dit hjem muligvis har brug for hyppigere rengøring, f.eks. når dine kæledyr fælder meget eller i allergisæsonen.

Brugerdefineret rengøring powered by iRobot Genius™ Home Intelligence og den nye iRobot Home-app vil være tilgængelige for kunder over hele verden via en softwareopdatering, der frigives den 25. august 2020.

Om iRobot Corp.
iRobot®, verdens førende brand inden for husholdningsrobotter, designer og bygger robotter, som inspirerer mennesker til at nå mere i og udenfor hjemmet. iRobot® skabte kategorien af husholdningsrobotter med introduktionen af Roomba robotstøvsugeren i 2002. I dag er iRobot® en virksomhed, som har solgt mere end 30 millioner husholdningsrobotter verden over. iRobots produktlinje, herunder Roomba® robotstøvsugerne og Braava® robotgulvmopperne er udstyrede med proprietære teknologier og avancerede koncepter inden for rengøring, kortlægning og navigation.

iRobots® ingeniører bygger et økosystem af robotter og teknologier for at muliggøre det smarte hjem. For mere information om iRobot® og iRobot Genius™, besøg venligst www.irobot.dk og https://www.irobot.com/about-irobot/irobot-genius

Link til highres. billeder: https://media.witt.dk/_pjREhrWsmmeI2R

For yderligere information kontaktes:

Ida Birgitte Holm
Product Manager, SDA
Mail: ibh@witt.dk
Telefon: +45 23 98 81 30

Om Witt
Witt A/S er Nordens stærkeste brandhouse. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil samt en linje af prisbelønnede slowjuicere. Hos Witt A/S er der altid flere bolde i luften, og virksomheden er drevet af nysgerrighed overfor hvilke nye, spændende produkter, der findes derude til vores kunder – og i sidste ende slutbrugeren. Vi er lokalt forankret i Gødstrup ved Herning, men har et internationalt udsyn med salg i hele Norden, Storbritannien og Irland.

Til iRobot-investorer
Visse udsagn i denne pressemeddelelse, som ikke er baserede på historisk information, er fremadrettede udsagn, der afgives i henhold til ”safe habour” provisions i loven ”Private Securities Litigation Reform Act of 1995.” Denne pressemeddelelse indeholder udtrykkelige eller underforståede fremadrettede udsagn vedrørende iRobot Corporations forventninger til ledelsens planer, mål og strategier, herunder forventninger til tidspunktet for frigivelse af produkter og funktioner og de specifikke muligheder for disse funktioner. Disse udsagn er hverken løfter eller garantier, men er underlagt en række risici og usikkerheder, hvoraf mange er uden for vores kontrol, hvilket kan medføre, at de faktiske resultater afviger væsentligt fra dem, der er overvejet i disse fremadrettede udsagn. Eksisterende og potentielle investorer advares om ikke at lægge unødvendig tillid til disse fremadrettede udsagn, der kun taler fra datoen herfor. iRobot påtager sig ingen forpligtelse til at opdatere eller revidere oplysningerne i denne pressemeddelelse, hvad enten det er som et resultat af ny information, fremtidige begivenheder eller omstændigheder eller andre omstændigheder. For yderligere videregivelse af disse og andre risici, som iRobot står overfor, se videregivelsen indeholdt i vores offentlige arkiver hos Securities and Exchange Commission inklusive, uden begrænsning, vores seneste årsrapport på formular 10-K.

Mere fra...

05.07.2024Witt

Sponseret

”Den vildeste pizzaovn” – nu i en mindre model

28.05.2024Witt

Sponseret

Fortsat Michelin-restaurant på heden

16.05.2024Witt

Sponseret

iRobot stjæler showet: Få Swiftie Roomba-oplevelsen med hjem

23.04.2024Witt

Sponseret

Skån miljøet, drop flaskevand og køb en filtreringskande

17.04.2024Witt

Sponseret

Espressokværnen til den kræsne kaffeelsker

16.04.2024Witt

Sponseret

Witt A/S overtager distributionen af Aiper kabelfri poolrobotter i Norden

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023