iRobot lancerer iRobot OS - Det mest gennemtænkte intelligente operativsystem til dato

iRobot OS tilbyder flere kæledyrsfunktioner, forstår flere stemmekommandoer og har genkendt flere objekter end nogen anden robot.

| Sponseret

Witt A/S

Danmark, juni 2022 - iRobot Corp. (NASDAQ: IRBT), førende inden for husholdningsrobotter lancerer nu iRobot OS, en videreudvikling af Genius Home Intelligence-platformen. iRobot OS tilbyder et nyt niveau inden for brugerkomfort for at sikre et renere, sundere og smartere hjem. Ved at kombinere iRobots voksende base bestående af mere end 20 millioner solgte Wi-Fi-tilsluttede enheder, en unik forståelse af hjemmemiljøet samt en avanceret computervisionsplatform, muliggør iRobot OS allerede over 2,7 millioner rengøringsmissioner hver eneste dag rundt om i verden.

"I takt med iRobot udvider sit økosystem af forbundne robotter og intelligente hjemmeenheder, lægger vi en strategisk vægt på overlegen softwareintelligens leveret af effektiv, smukt designet hardware," sagde Colin Angle, bestyrelsesformand og administrerende direktør for iRobot. "iRobot OS bringer det hele til live og muliggør produkter, der forstår hjemmemiljøet, respekterer kundernes præferencer og intuitivt forbinder med det smarte hjems økosystem for at få arbejdet gjort. iRobot OS lader vores robotter blive klogere og derved rengøre endnu mere effektivt over tid samt levere værdifulde nye funktioner og funktionalitet, der kommer alle kunder til gode, inklusive kæledyrsejere, travle familier og dem, der ønsker at få mest muligt ud af deres stemmeassistenter. Dette er kun begyndelsen, og vi ser frem til løbende at bygge videre på iRobot OS og give kunderne endnu mere gennemtænkte måder at rengøre på i de kommende måneder og år."

Flere kæledyrsfunktioner end nogen anden robot
Førstevalg for kæledyrsejere, og den eneste robot, der garanterer, at den identificerer og undgår efterladenskaber fra kæledyr (i fast form) – Roomba j7 og j7+ robotterne powered by iRobot OS har flere kæledyrsfunktioner end nogen anden robot. Med kæledyrscentrerede funktioner som kæledyrslås og adgang-forbudt zoner, som forhindrer robotten i at rengøre omkring bl.a. mad- og vandskåle samt intelligente forslag som anbefalede rengøringsplaner i fældesæsonen, er iRobots produkter perfekte til dig med kæledyr.

Har genkendt og undgået flere objekter end nogen anden robot1
Robotstøvsugerne Roomba j7 og j7+, powered by iRobot OS, der er i stand til at undgå sko, sokker, ledninger, hovedtelefoner, tøj, håndklæder og efterladenskaber fra kæledyr i fast form, har registreret mere end 43 millioner genstande i folks hjem. Med en computervisionsplatform, der i øjeblikket er i stand til at genkende over 80 almindelige objekter2, vil iRobot OS fortsætte med at gøre det muligt for Roomba j7-serien at identificere og undgå endnu flere objekter i fremtiden, så du ikke skal bruge tid på oprydning, inden støvsugningen igangsættes. Denne revolutionerende funktionalitet har banet vejen for, at Roomba j7-serien er blevet den bedst sælgende robot i både USA og Japan siden lanceringen i september 2021.

Forstår flere stemmekommandoer end nogen anden robot
Med ca.600 understøttede Alexa®-, Google Assistant- og Siri-kommandoer leverer iRobot OS de mest fleksible stemmeaktiverede rengøringsmuligheder og forstår flere stemmekommandoer end nogen anden robot3. iRobot OS powered robotter kan rengøre specifikke rum ved hjælp af din stemme, og de er de eneste, der kan få besked på at rengøre målrettede områder som "rundt om sofaen".

--

Link til highres. billeder: https://we.tl/t-8nGHI5eZvK  

Følg iRobot på: 

Facebook
Instagram

--

For yderligere information kontaktes:

Ida Birgitte Holm
Category Manager, SDA
Mail: ibh@witt.dk
Telefon: +45 23 98 81 30

--

1 Udelukkende US-marked. Estimering baseret på robotstøvsugersalgsvolumen på det amerikanske marked (september 2021 - april 2022).
2 Robotadfærd er objektafhængig.
3 Fungerer med Alexa og Google Assistant-aktiverede enheder. Alexa og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com eller dets tilknyttede selskaber. Google er et varemærke tilhørende Google LLC. Siri er et registreret varemærke tilhørende Apple Inc., registreret i USA samt andre lande og regioner.

--

Om iRobot Corp.
iRobot®, verdens førende brand inden for husholdningsrobotter, designer og bygger robotter, som inspirerer mennesker til at nå mere i og udenfor hjemmet. iRobot® skabte kategorien af husholdningsrobotter med introduktionen af Roomba robotstøvsugeren i 2002. I dag er iRobot® en virksomhed, som har solgt mere end 40 millioner husholdningsrobotter verden over. iRobots produktlinje, herunder Roomba® robotstøvsugerne og Braava® robotgulvmopperne er udstyrede med proprietære teknologier og avancerede koncepter inden for rengøring, kortlægning og navigation. iRobots® ingeniører bygger et økosystem af robotter og teknologier for at muliggøre det smarte hjem. For mere information om iRobot®, besøg venligst www.irobot.dk

--

Til iRobot-investorer
Visse udsagn i denne pressemeddelelse, som ikke er baserede på historisk information, er fremadrettede udsagn, der afgives i henhold til ”safe habour” provisions i loven ”Private Securities Litigation Reform Act of 1995.” Denne pressemeddelelse indeholder udtrykkelige eller underforståede fremadrettede udsagn vedrørende iRobot Corporations forventninger til nye produkt-features, herunder features som øger produktets ydeevne over tid. Disse udsagn er hverken løfter eller garantier, men er underlagt en række risici og usikkerheder, hvoraf mange er uden for vores kontrol, hvilket kan medføre, at de faktiske resultater afviger væsentligt fra dem, der er overvejet i disse fremadrettede udsagn. Eksisterende og potentielle investorer advares om ikke at lægge unødvendig tillid til disse fremadrettede udsagn, der kun taler fra datoen herfor. iRobot påtager sig ingen forpligtelse til at opdatere eller revidere oplysningerne i denne pressemeddelelse, hvad enten det er som et resultat af ny information, fremtidige begivenheder eller omstændigheder eller andre omstændigheder. For yderligere videregivelse af disse og andre risici, som iRobot står overfor, se videregivelsen indeholdt i vores offentlige arkiver hos Securities and Exchange Commission inklusive, uden begrænsning, vores seneste årsrapport på formular 10-K.

Artikler

11.09.2023|Witt A/S

|Sponseret

SLUT med robotter der laver pletter på tæppet, kører fast og aldrig bliver klogere

06.09.2023|Witt A/S

|Sponseret

Banebrydende vuggemotor, der indfrier alle behov - og mere til!

01.09.2023|Witt A/S

|Sponseret

RIGTIG LATTE også på plantebaseret mælk?

31.08.2023|Witt A/S

|Sponseret

Unik vuggemotor på markedet: LeeLo sikrer søvn til børn og voksne

29.08.2023|Witt A/S

|Sponseret

Kun Støvsugning eller Støvsugning & Gulvmopning?

11.07.2023|Witt A/S

|Sponseret

Ville du rejse fra Mexico til Tyskland for den helt rigtige pizzaovn?

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023