Islands of wellbeing

Fritz Hansen præsenterer tre udstillinger, der iudforsker design i arkitektur på Københavns mest spændende nye havnedestinationer.

den nye Tradition-serie vil være at finde i The Art of Outdoor Lounging i Operaparken. Foto: Fritz Hansen

På dette års 3daysofdesign præsenterer Fritz Hansen ISLANDS OF WELLBEING – en udforskning af design i arkitektur. 

På tværs af tre settings for hospitality, workplace and outdoor vil udstillingerne udforske den transformative effekt af godt design i moderne arkitektur. I henholdsvis Operaparken, Væksthuset og Papirøen ses de seneste arkitektoniske udviklinger fra Cobe architects, som Fritz Hansen samarbejder med om dette års 3daysofdesign. 

"Ligesom dristig arkitektur definerer byernes karakter, kuraterer Fritz Hansen æstetiske øer af velvære gennem møbler, der beriger rum på en intim menneskelig skala", siger Christian Andresen, Creative Experience Director, Fritz Hansen 

På den tre dage lange designfestival vil Fritz Hansens udstillinger udforske kunsten at slappe af udendørs, en ny verden af indbydende hospitality og en kreativ installation af arbejdspladskonfigurationer. 

Hver udstilling er en udforskning af de æstetiske øer af velvære, der dannes, når design og arkitektur mødes i harmonisk balance. Derudover inkluderer nyhedseksempler nye spise- og loungestoledesign af Cecilie Manz og en aldrig før frigivet loungestol af Poul Kjærholm.

FRITZ HANSEN X COBE 

"Fritz Hansen er formet af en lang historie med samarbejder med nogle af verdens mest markante arkitekter. Partnerskabet med Cobe er en fantastisk mulighed for at udforske og vise, hvad der sker, når visionær arkitektur møder ekstraordinært design", siger Christian Andresen.

Fritz Hansen og det førende arkitektfirma Cobe går sammen på årets 3daysofdesignfestival med en fælles designfilosofi bag samarbejdet. Begge mener, at arkitektur og design deler en fælles oprindelse, forankret i fortiden, men som alligevel rækker fremad for at forme fremtiden med det mål at forbedre den menneskelige oplevelse. 

Uanset om du designer bybilleder eller loungestole, begynder begge discipliner med en skitse, der udvikler sig gennem menneskelig interaktion. 

Samarbejdet mellem Fritz Hansen og Cobe i Operaparken og på Papirøen giver en unik mulighed for at udforske og udtrykke en fælles vision for fremtidens velvære gennem ekstraordinært design og arkitektur. 

"Både Fritz Hansen og Cobe deler en fælles tro på, at design og arkitektur kan forbedre menneskers liv", siger Cobe-grundlægger Dan Stubbergaard.

"Med designet af Operaparken, Væksthuset og Papirøen har vi ønsket at omdanne disse postindustrielle områder i Københavns inderhavn til steder for mennesker. Med 80.000 planter og 600 træer tilbyder Operaparken og Væksthuset et sted, hvor naturen kommer først midt i Københavns travle byudvikling, mens Papirøen er et levende sted for både at bo, mødes og arbejde. Sammen eksemplificerer disse havnedestinationer vores engagement i at skabe ekstraordinære hverdagsrum". Design i arkitektur

Arkitektur former vores miljøer, mens design bringer disse rum til live. Fritz Hansen og Cobe forstår begge, at ægte velvære blomstrer, når arkitektur og design forenes harmonisk. Hos 3daysofdesign træder du ind i levende vignetter, der omdefinerer, hvordan vi bebor de rum, hvor vi mødes, arbejder og genoplader. 

The Art of Outdoor Lounging: I hele Operaparken ligger installationer af Fritz Hansens bevidst designede udendørssamling midt i den blomstrende biodiverse natur i omgivelser til afslapning, spisning og afslapning. Operaparken er en grøn lunge i byen designet omkring en underjordisk parkeringsstruktur til operahuset. Det er et rum designet til rekreation og kontemplation. Gennem seks geospecifikke haver ærer den øens historie som et skibsfartsknudepunkt, der bragte verden til København. 

Indbydende hospitality. Inde i Væksthuset vil Fritz Hansen udforske moderne hospitality-inspiration og nyhedseksempler, herunder udsøgte nye spise- og loungestoledesign. 

Væksthuset er en lanterne i hjertet af Operaparken med en subtropisk vinterhave. Det er en organisk formet glasstruktur med et flydende tag designet til at blande sig ind i sine frodige omgivelser. Det giver gæsterne en fordybende naturoplevelse gennem buede glasvægge, mens de smart skjuler indgangen til et underjordisk parkeringssystem. 

Inviting Workspace: Fritz Hansen vil udstille i et ekspansivt kommercielt rum for at fremvise spændende konfigurationer af moderne arbejdspladsdesign i en kunstnerisk installation af møde-, lounge- og hybridrum. Papirøens markante typologi af industriformet arkitektur, inspireret af de historiske pakhuse i Københavns havn, står i kontrast til de organiske former i den nærliggende Operaparken. Rummet byder besøgende velkommen til en fejring af moderne byliv, afslapning og arbejde. 

Udstillingerne på Papirøen, Operaparken og Væksthuset vil være åbne for fagfolk og publikum fra 12.-14. juni kl. 10.00-18.00. 

STED: Operaparken, Ekvipagemestervej 18, 1438 København Papirøen, Trangravsvej, 1436 København Datoer og åbningstider: 12.-14. juni, kl. 10-18.

Relateret indhold

14.06.2024Designbase.dk

3daysofdesign: Nye franske designere på ambassaden

14.06.2024Designbase.dk

Formlandtrenden: Ikigai – det, der giver livet mening

10.06.2024Designbase.dk

Kolon og ByLogstrup i nyt samarbejde

07.06.2024Designbase.dk

Synergi mellem to designuniverser

29.05.2024Designbase.dk

UMAGE vinder årets Red Dot designpris

22.05.2024Designbase.dk

FDB Møbler under svanens vinger

21.05.2024Designbase.dk

Frontrunners i den cirkulære omstilling

10.05.2024Designbase.dk

Takt har underskud for femte år i træk

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Lifestyle & Design Cluster
Messe
Circular Furniture Days

Event i Designmuseum Danmarks have under 3daysofdesign

Dato

12.06.2024

Tid

10:00

Sted

Designmuseum Danmarks Have, Bredgade 68, Kbh.

TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023