Italiensk caféstemning fra Lyngby Glas

Med det nye smagfuldt minimalistiske Verona Caféglas kan ethvert bord dækkes op til varmblodig, italiensk caféstemning – selv på en kølig skandinavisk aprilaften. I al deres enkelhed får de smukke drikkeglas englene til at synge.

Synge gør de også i Verona. Byen er nemlig verdensberømt for hver sommer at opføre operaer under åben himmel i sit mægtige, romerske amfiteater. Heldigvis gør de nye mundblæste og gennemfarvede caféglas fra Lyngby Glas sig godt både sommer og vinter – og til hverdag såvel som til fest.

Vidunderlige Verona

Gennem århundrede anvendte borgerne i den norditalienske by et helt specielt materiale til deres bygninger. Et materiale, som giver Verona det særlige skær, man som noget af det første bemærker, når man ankommer til byen: Den lyserøde marmor.

Verona Caféglasset findes ligeledes i en Pink variant, men derudover fås det elegante glas også i farverne Light green, Dark blue og Grey, så der er mulighed for at mixe og matche med det øvrige service.

Romantiske Romeo

De raffinerede, gennemfarvede drikkeglas er velegnede til servering af alt fra perlende vand og sød saft til friskpresset juice og skønne lemonader. Smagfuld – i enhver forstand – er nyheden fra Lyngby Glas også ved servering af drinks.

Det siges, at Shakespeares fortælling om den altopslugende kærlighed mellem Romeo og Julie har sin oprindelse i Verona. Og det nye, flotte caféglas, som fås i sæt indeholdende fire glas med en kapacitet på 33 cl, skal også nok vække varme følelser og stærke stemninger.

Mere fra...

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Blomsterbergs får kreativiteten til at blomstre

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023