JA – det ér en ebike…

Navnet er Coboc – letvægts-ebikes på bare 10,8 – 17,5 kg med enkel og intuitiv betjening. Den specialudviklede motor er 100 % integreret og tilpasset perfekt til alle modeller.

12.05.2020

Sponseret

Witt

Alt fra konstruktion til elektriske komponenter og softwaren er udviklet af tyske Coboc med fokus på dig og din køreoplevelse.

Er det virkelig en ebike?
Cyklerne er udviklede ud fra et minimalistisk synspunkt – hvor godt design er lig med ”så lidt design som muligt.” Stilren, elegant og med fokus på detaljen påberåber Coboc-cyklen sig aldrig unødig opmærksomhed, men giver dig i stedet den perfekte køreoplevelse med den assistance, du har brug for – diskret, lækkert og smooth.

2-i-1 letvægteren som giver dig endnu større fleksibilitet
Designfilosofien bag Coboc-cyklen: ”Less is more” må siges at være opnået med ebikes på bare 10,8 - 17,5 kg. Herved kan cyklen medtages overalt, og trapper har pludselig ingen skræmmeeffekt. Sammenlignet med traditionelle elcykler er Coboc faktisk 30-45 % lettere.

Grundet den lave vægt kan Coboc-cyklerne endda bruges som helt almindelige cykler uden assistance. Valget er dit…

Når design og integration går op i en højere enhed
Alle de komponenter der skal til for at lave en ebike – batteriet, motoren og kontrolpanelet– er elegant integrerede i rammen og ved det bagerste hjul. Dette booster ikke blot cyklernes unikke design, men højner samtidigt integrationen, idet alle systemets dele er holistisk udviklede – hvorfor det perfekte match opstår.

Hurtig og long lastning
Opladning sker på bare to timer, og med en rækkevidde på batteriet på hele 70-100 km, kan du roligt sætte dig til rette i sadlen og nyde turen.

Enkel betjening
Som udgangspunkt ligner den ikke en ebike… Den har nemlig intet display på styret, som “sladrer”. Men med ”Less is more” i tankerne har Coboc udviklet egen interface, som er let at tilgå forrest på rammen, og som blot består af power-knap, opladningsport og LED-display.

En verden fuld af muligheder med den integrerede app
Med kort- og navigationsfunktioner, dashboard med hastighed, køre-mode, overvågning af elektriske komponenter, justering af køreprofiler og motorassistance samt supportinfo indeholder appen alt det, du skal bruge for at opnå den perfekte køretur.

Prisvindende Coboc-ebikes
Cyklerne vinder kontinuerligt eftertragtede designpriser, og med det alsidige sortiment findes der en cykel til alle – uanset køn, alder og behov.

  • Urban, big city, fashion, independent, freedom, fast, modern. Til den yngre målgruppe: 25-45 årige
  • Urban, city, commuting, business, career, family. Til målgruppen: 35-65 årige
  • Adventure, power, fast, trekking, sporty, urban, nature. Til målgruppen: 30-55 årige

Link til highres. billeder: http://media.witt.dk:8080/_rbd8qLT8kfz70R

Link til katalog: http://media.witt.dk:8080/_WYdYiK1RsfX7TR

For yderligere information om Coboc: www.witt-ecommute.com/coboc

For yderligere informationer kontaktes:

Jesper Nørgaard Tvilum
Sales & Product Manager E-Commute
Tel: +45 23 23 80 60
Mail: Jnt@witt.dk

Om Witt
Witt A/S er Nordens stærkeste brandhouse. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Med tilføjelsen af Coboc til vores e-commute-afdeling har vi for alvor styrket vores position på markedet, og klar til at give dig den perfekte køreoplevelse.

Om Coboc
Oprindeligt var det en ambitiøs drøm for to fysikere og cykelbude: ”At køre på en elektrisk cykel der fungerer rigtig godt og stadig ser forbandet godt ud.” De grundlagde Coboc for at realisere denne drøm. Med passion, kreativitet og stor grundighed i udviklingen konstruerede de den første Coboc-cykel. Den perfekte symbiose mellem funktion og design. En ebike, som er konstrueret og produceret udelukkende af det tyske firma Coboc. Med et ekstraordinært design fandt firmaet, der blev grundlagt i Heidelberg i 2011, balancen mellem kompleks teknologi og enkel betjening. Uden at gå på kompromis med det væsentlige – nemlig cykelglæden. I dag består sortimentet af ni modeller, og firmaet har 30 ansatte. E-commute er fremtiden - Coboc baner vejen, og sætter standarden for fremtidens ebikes.

Mere fra...

28.05.2024Witt

Sponseret

Fortsat Michelin-restaurant på heden

16.05.2024Witt

Sponseret

iRobot stjæler showet: Få Swiftie Roomba-oplevelsen med hjem

23.04.2024Witt

Sponseret

Skån miljøet, drop flaskevand og køb en filtreringskande

17.04.2024Witt

Sponseret

Espressokværnen til den kræsne kaffeelsker

16.04.2024Witt

Sponseret

Witt A/S overtager distributionen af Aiper kabelfri poolrobotter i Norden

10.04.2024Witt

Sponseret

Bryg kaffe som de professionelle baristaer

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023