Kærlighed til maden

Mad har altid været været et stærkt middel til at vise kærlighed og omsorg over for andre eller en selv - hvad end vi bager en kage til en ven, deler opskriftsinspiration eller tager os tiden til at kreere en ret fra bunden. Maden behøver ikke være kompliceret for at være appetitlig og nærende, og den behøver ikke være usund for at være lækker. Gode madvaner med sunde råvarer er en diskret form for luksus, der er nem at praktisere i hjemmet.

Her finder du inspiration til lækker mad, der giver livsglæde og plejer krop og sjæl.

En god, varm tomatsuppe giver dig varmen i hele kroppen og gør dig godt tilpas. Støbejernsgryden holder suppen varm i lang tid på bordet ved servering..

En lækker gryderet, som fx en svinekam i en cremet svampe- og porresauce, kan samle venner og familie og sætte rammen for en mindeværdig aften. Den ovale støbejernsgryde er genial til aflange kød- og grøntsagsstykker..

Minipandekager med syltede blommer kan skabe god stemning i ethvert selskab og ved enhver lejlighed. Til denne tilberedning, eller hvis du foretrækker silketynde pandekager, er denne Toughened non-stick pandekagepande ideel..

Den helt rigtige opskrift til en rolig og hyggelig pause: åben ild, en god bog og, selvfølgelig, din yndlingsdrik med småkager til..

01.06.2021Le Creuset

Sponseret

Grillinspiration fra hele verden

24.03.2021Le Creuset

Sponseret

Gaveæsker der får hjemmet til at blomstre

01.03.2021Le Creuset

Sponseret

Farverig påskebagning og -forkælelse

15.02.2021Le Creuset

Sponseret

En verden af smag venter forude

26.01.2021Le Creuset

Sponseret

Hold væskebalancen oppe med farverige vandflasker

10.12.2020Le Creuset

Sponseret

Lad Le Creuset fortrylle juletiden

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023