Kærlighed og optimisme på Formland

Formland byder på masser af inspiration, nyheder, udstillere og kærlighed, når messe nr. 65 åbner dørene den 18. – 21. august. En af messens trendzoner ’Love is in BLOOM’ stiller skarpt på kærlighed til planter, det sunde liv, samvær og fester.

”Love is in Bloom” er temaet for Trendzonen, når Formland Autumn 2016 byder på inspiration til borddækningen til efterårets fester. Foto: (MCH/Tony Brøchner)..

Formland fortsætter festivalbølgen, hvor omdrejningspunktet er kærlighed og passion, hvilket blandt andet kan opleves på trendzonen ’Love is in BLOOM’. Eckmann Studio står bag trendzonen, hvor kærlighed til planter, blomster og det autentiske samt til gæster, fester og traditioner er i fokus.

Trendzonerne på Formland er et trækplaster. Det bornholmske firma Madam Stoltz, som efter nogle års fravær igen er at finde blandt udstillerne, ser trendzonerne som en af Formlands helt store styrker:

"Vi glæder os rigtig meget til at vende tilbage til Formland. Det var faktisk der, vi startede for 20 år siden. Efter en periode med øjnene rettet mod det europæiske marked, øger vi nu igen fokus på vores hjemmemarked, Danmark. Og her er Formland den bedste og mest inspirerende platform", siger grundlægger og kreativ chef Pernille Stoltz, og fortsætter:

"Inspiration er vigtigere end nogensinde efter nogle hårde år i branchen. Og Formlands trendzoner er de flotteste og mest inspirerende, jeg har oplevet. Anette Eckmann er rigtig, rigtig dygtig. Det niveau, som hun og resten af teamet præsenterer på Formland, finder man ikke andre steder", konstaterer Pernille Stoltz.

Grønne kæledyr, flotte borde og dygtigt håndværk
Trendzonen ’Love is in BLOOM’ kredser om grønne omgivelser og den voksende interesse i at plante og dyrke. Flere og flere giver sig i kast med at nørde og pusle om planter og blomster, som var de kæledyr. Derfor giver Formland mulighed for at møde de nye, populære ”Pet Plants”.

Fællesskab, traditioner og fejringer er en vigtig del af livet, og på ’Love is in BLOOM’ vises inspiration til borddækningen til efterårets og vinterens fester og sammenkomster. Gæsterne kan opleve håndlavede og autentiske produkter, som i sin udformning signalerer tid, overskud og ro i en ellers travl hverdag.

"Den allervigtigste trend lige nu er at præge tingene på sin egen måde. Ved at engagere sig, vise kærlighed og sætte sit personlige aftryk vil man vise, hvem man er", siger Formland-projektleder Mai-Britt Risvig Flyvholm og ser frem til messen i august:

"Vi glæder os til fire dage med kærlighed, nyheder og inspiration på Formland Autumn 2016".

Fakta:
Formland Autumn 2016 finder sted i MCH Messecenter Herning fra 18. til 21. august.
Formland har gennem 32 år to gange årligt samlet fagfolk med passion for design og interiør i MCH Messecenter Herning. Læs mere på www.formland.dk

Artikler

02.10.2023|Designbase.dk

Ti års forrygende fristelser

02.10.2023|Designbase.dk

Skal din virksomhed være cirkulær?

02.10.2023|Designbase.dk

Det betyder den nye ”emballagelov”

29.09.2023|Designbase.dk

Bløde køkkenfristelser

28.09.2023|Designbase.dk

Ny undersøgelse viser trends for fremtidens byliv

28.09.2023|Designbase.dk

Maison&Objet: På en jagt efter oplevelser

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023