Kaffegear i topklasse til aarhusianerne

Kalder alle aarhusianere med hang til kvalitetskaffe og kaffeudstyr! Lørdag den 14. oktober kommer eksperterne i kaffegear til byen og åbner en ’Spinchy’ butik i Klostergade 20.

Foto: Witt

06.10.2023

Sponseret

Witt

Spinchy er et unikt kaffeunivers med en bred portefølje af kvalitetsbrands inden for kaffeudstyr – bl.a. La Marzocco, Rocket Espresso, Aeropress, Eureka, Stone Espresso, Comandante, Acaia og Loveramics. Spinchy prioriterer altid kyndig rådgivning, så kunden får valgt det rette produkt og efterfølgende får det brugt optimalt derhjemme. Desuden har Spinchy deres eget kafferisteri ved Amager Strand i København, Yellow Bird Coffee, så der vil altid være friskristede kaffebønner i den nye Spinchy butik i Aarhus.

I dag ligger der allerede en populær Spinchy butik på Gl. Kongevej på Frederiksberg. Head of Retail, Signe Larsen, fortæller om den nye søsterbutik i Aarhus: 

- Vi oplever, at rigtig mange kaffeinteresserede fra Jylland kører turen til København for at besøge vores butik og opleve vores univers. Derfor fandt vi det nærliggende at åbne en tilsvarende butik i Aarhus og bringe vores Spinchy kaffekoncept tættere på de jyske kunder.

- Aarhus har allerede en veludviklet kaffekultur med mange små risterier og kaffebarer. Vi håber med Spinchy i Aarhus at kunne bringe kaffeglæde og den gode kaffeoplevelse ind i mange flere danske hjem. 

Spinchy har en velassorteret webshop, www.spinchy.com - men vil du opleve alle modeller ’live’ sammen med kompetent vejledning, bør du smutte forbi den nye butik i Klostergade 20. Til åbningen lørdag den 14. oktober kl. 10 er der udover god kaffe også unikke tilbud og champagne til kunderne.

Mere fra...

28.05.2024Witt

Sponseret

Fortsat Michelin-restaurant på heden

16.05.2024Witt

Sponseret

iRobot stjæler showet: Få Swiftie Roomba-oplevelsen med hjem

23.04.2024Witt

Sponseret

Skån miljøet, drop flaskevand og køb en filtreringskande

17.04.2024Witt

Sponseret

Espressokværnen til den kræsne kaffeelsker

16.04.2024Witt

Sponseret

Witt A/S overtager distributionen af Aiper kabelfri poolrobotter i Norden

10.04.2024Witt

Sponseret

Bryg kaffe som de professionelle baristaer

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023