Kastanje på spisebordet

Det danske designhus aida, som står bag stentøjsserien Ceramic Workshop, udvider den fine serie med en ny farve i en flot brunlig nuance. Kastanje, som den nye stelfarve hedder, skaber referencer til naturen – og en særlig ro på spisebordet.

20.03.2022

Sponseret

aida a/s

Er du til jordnære farver og levende teksturer? Så er den nye farve af stentøjssserien Ceramic Workshop fra aida noget for dig. Kastanje, der er navnet på den nye udgave, leder som navnet udtrykker tankerne hen til naturens rolige omgivelser. Den særlige dybe brune og varme nuance kan derfor skabe en helt speciel ro om bordet. Kastanje  har en smuk mat og mættet glasur, som giver stellet et helt særligt og roligt udtryk. Derfor står stellet både pænt alene, men er også særdeles velegnet til at mikse med andre stel. Den nye farve af stellet Ceramic Workshop fås både som tallerken, krus og skåle – som både sammen og hver for sig skaber en helt særlig ro om middagsbordet.  

Steldelene i serien Ceramic Workshop fra aida - også den nye farve Kastanje - koster fra 49 kr. pr. del. For nærmeste forhandler kontakt aida på tlf.: 8749 0900 eller læs mere på www.aida.dk

Mere fra...

31.07.2023aida a/s

Sponseret

NYT FARVERIGT KONCEPT FRA AIDA

05.07.2023aida a/s

Sponseret

aida introducerer life in colour

23.06.2023aida a/s

Sponseret

COMING UP

20.03.2022aida a/s

Sponseret

Kastanje på spisebordet

03.11.2021aida a/s

Sponseret

aida lancerer RAW Arctic White

16.12.2020aida a/s

Sponseret

RAW skeer til vinterens varme drikke

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023