Kender I den om Rudolf?

Årets hyggeligste måned nærmer sig. Hjemmet skal pyntes, lysene skal tændes, og duften af småkager skal sprede sig. Med årets Hr. & Fru Rudolf kan du sætte et mere finurligt præg på din julestue.

Rensdyrene møder børn og voksne med varme, skæve smil, mens julekalenderen tæller ned til det, som vi alle går og venter på.

Fra deres lille, hyggelige Christianshavner-værksted har mor-datter-duoen bag Medusa-Copenhagen, Maj-Britt og Rie Bidstrup, kreeret ægte, unikke samleobjekter siden 2007, og Hr. & Fru Rudolf 2019 er ingen undtagelse med guldgevirer, prikker og en rygsæk fyldt med musevenner.

Maj-Britt og Rie ved aldrig helt, hvordan en figur udvikler sig, for deres univers er kringlet og kreativt, og alt er håndlavet fra ende til anden. Men det er lige præcis det, der er charmen! De skønne, sjove figurer har deres helt eget liv og bringer farveglæde og festlighed ind i indretningen.

Mere fra...

09.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Tronskifte hos Margrethe fra Rosti

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Strålende Zone-nyhed hylder den nordiske sensommer

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Lys i mørket med Villa Collection Denmark

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Følsomt forår fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Alt til forårsfrokosten fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

En farvestrålende sommer med Sorrento

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023