Kender I den om Rudolf?

Årets hyggeligste måned nærmer sig. Hjemmet skal pyntes, lysene skal tændes, og duften af småkager skal sprede sig. Med årets Hr. & Fru Rudolf kan du sætte et mere finurligt præg på din julestue.

Rensdyrene møder børn og voksne med varme, skæve smil, mens julekalenderen tæller ned til det, som vi alle går og venter på.

Fra deres lille, hyggelige Christianshavner-værksted har mor-datter-duoen bag Medusa-Copenhagen, Maj-Britt og Rie Bidstrup, kreeret ægte, unikke samleobjekter siden 2007, og Hr. & Fru Rudolf 2019 er ingen undtagelse med guldgevirer, prikker og en rygsæk fyldt med musevenner.

Maj-Britt og Rie ved aldrig helt, hvordan en figur udvikler sig, for deres univers er kringlet og kreativt, og alt er håndlavet fra ende til anden. Men det er lige præcis det, der er charmen! De skønne, sjove figurer har deres helt eget liv og bringer farveglæde og festlighed ind i indretningen.

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023