Klassiker fra Rosti i nye former og farver

Hamlet fra Rosti er en serie af slidstærkt service i plast, som gør sig perfekt på stranden, i haven og på campingturen. Eller når børnehaven er på besøg, og der er brug for service, som kan holde til lidt af hvert.

Som noget nyt optræder Hamlet nu også i tre smukke, nordiske nuancer.

Mange vil sikkert kunne huske nogle af Hamlet-produkterne helt tilbage fra deres barndom. Det var nemlig tilbage i 1960’erne, at de første produkter i serien blev et hit i de danske husholdninger, fordi både designet og materialet var stærkt. Alligevel vejede de robuste produkter næsten ingenting – og sådan er det stadig. Hamlet er derfor fortsat både let, praktisk og solidt at tage med på tur.

Et stærkt alternativ

Den høje kvalitet giver Hamlet en lang levetid, og faktisk har både designet og mange af produkterne holdt sig gennem generationer. I dag fås Hamlet fra ny som dessert-, frokost-, middags- og dyb tallerken samt som æggebæger, smørbrik og krus.

Med bredden i sine anvendelsesmuligheder og sin store slidstyrke gør Hamlet op med brug og smid væk-kulturen – og bliver et billigt alternativ til engangsservice. Et alternativ, som samtidigt er smartere både at se på og spise af.

Flot og funktionelt

Hamlets omdrejningspunkt er funktionalitet kombineret med moderne æstetisk, og produkterne har derfor fået nye, flotte farver, som taler ind i den populære nordiske designtradition. Foruden den originale White, fås serien nu i de elegante farver Nordic Blue, Nordic Green og Nordic Blush.

Rosti er historien om godt håndværk, og Hamlet-produkterne – inklusiv æggebægerne – er nemme at stable og velegnede til opvaskemaskine. Rostis Hamlet er med andre ord en holdbar klassiker af høj standard. 

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023