Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Der er ikke meget, der signalerer ro og hyggelige køkkenstunder, som klassiske tern. Og netop store, harmoniske tern er signaturen for Minimal Kitchen-serien af viskestykker, der nu lancerer tre nye, flotte farver, som matcher tidens trend.

Foto: F&H Group

I dag er køkkenet i langt højere grad en integreret del af vores bolig, og det stiller krav til lækre og stilfulde boligtekstiler. Med Minimal hyldes skønheden i det enkle og hverdagsagtige, der som altid hos Södahl leveres i en stærk kombination af høj materialekvalitet, funktionalitet og design.

Tidløse tern

Minimal er en helt enkel basiskollektion, hvor store harmoniske tern i stramme linjer giver et på samme tid hyggeligt og minimalistisk look, der flugter flot med den enkle, skandinaviske boligindretning. 

De tidløse tern er perfekte til køkkenalrummet, og med nye farver i serien er Minimal en let og hurtig mulighed for at give køkkenet et smart, nyt touch – i en lækker og funktionel kvalitet.

Tidssvarende farver

Minimal, der er produceret i 100 % bomuld og desuden OEKO-TEX® standard 100-certificeret, fås nu i tre nye farver, nemlig Taupe, Blue og Green, som giver et flot farvestrejf til køkkenet.

Viskestykkerne måler 50 x 70 cm og fås naturligvis også stadig i de klassiske farver hvid, grå og sort. Mix og match alle de forskellige farver – eller gør som naturen og spring ud i foråret med et flor af grønt mod en blå himmel og den frodige, brune jord. 

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023