Klassisk sofa i nyt formsprog

Phantom er navnet på Eva Solos nyeste sofa, som er designet af den danske designduo, Tools®, der har hentet inspiration til sofaen fra klassiske sofaer fra før fjernsynets tid.

Phantom 3-seater og lænestol..

11.03.2020

Sponseret

EVA SOLO

Gennem tiden har fjernsynet haft sit aftryk på den moderne sofa. Fra at være et siddemøbel, hvor man konverserede, er sofaen blevet et møbel, hvor man flader ud foran fjernsynet. I den klassiske sofa var ryggen fast, og sofaen var ofte forsynet med knapper i ryggen. Det er denne sofatype, som der er hentet inspiration fra i designbrandets nye sofa; Phantom.

Phantom er en nyfortolkning af den klassiske sofatype. Men i stedet for knapper i ryggen, så er knapperne forsvundet og erstattet af huller, som man kan se igennem. Det er netop denne detalje, som navnet Phantom refererer til, hvor knapperne ser ud til at være der, og alligevel er de der ikke. Ligesom en illusion.

Phantom fås med ben og bund i massiv natur eg eller røget eg. Phantom kommer som lænestol, 2-personers sofa og 3-personers sofa samt som 2-personers sofa med borde i hver ende af sofaen, hvor man f.eks. kan sætte sin kaffekop.

Priser fra: 13.995,- DKK

For mere information se evasolo.com

Mere fra...

05.03.2024EVA SOLO

Sponseret

Lysende kunstværker

05.03.2024EVA SOLO

Sponseret

Varm op for aftenerne tilbragt under åben himmel

21.08.2023EVA SOLO

Sponseret

Legio Nova: Den nye klassiker

19.08.2023EVA SOLO

Sponseret

Eva Solo sukkerdispenser nu også i messing

19.08.2023EVA SOLO

Sponseret

Sigte med mange anvendelsesmuligheder

19.08.2023EVA SOLO

Sponseret

Historien bag den ikoniske køleskabskaraffel: En mælkeflaske iført våddragt

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023