By KlipKlap i baby bio

by KlipKlap har indgået samarbejde med Nordisk Film omkring det allerede kendte koncept, Baby Bio. Biografforestillinger for barslende mødre eller fædre, hvor der ikke er helt mørkt i salen og lyden er skruet en anelse ned.

I perioden 1. september 2019 - 31. marts 2020, vil by KlipKlap være en del af Baby Bio konceptet i alle landets 19 biografer og møblerne vil være at finde i 5 af dem.

TUMLETID OG NÆRVÆR 
Motivationen bag samarbejdet bunder i ønsket om at nå ud til alle landets barslende forældre, som kunne få glæde af et tumlemøbel der både samler familien, og stimulerer motorisk udfoldelse.

I de tidlige barneår, giver madrasserne mulighed for at komme ned i øjenhøjde og derigennem styrke båndet mellem forældre og barn

PLADS TIL BABY 
I Nordisk Film biograferne, Falkoner, Palads, Fields, Århus og Odense, vil by KlipKlap møblerne være fysisk repræsenteret. Produkterne danner rammer for små hyggekroge til de vågne babyer, som samtidig giver forældrene mulighed for at afprøve madrasserne.

I forbindelse med samarbejdet har by KlipKlap produceret en brandfilm, der vil blive vist i alle landets biografer under hele samarbejdsperioden.

"Vi har valgt at indgå i dette samarbejde da vi deler Nordisk Films' intentioner om at skabe et pusterum for barslende forældre. Vi tror på at man bliver en bedre forælder, hvis man også husker at passe på sig selv. by KlipKlaps møbler opfordrer netop også til de stille stunder, både med og uden baby."
- Stine Bruun Oreby, CCO, by KlipKlap

03.09.2019By KlipKlap

Sponseret

By KlipKlap - Online Exclusives

22.08.2019By KlipKlap

Sponseret

By KlipKlap i baby bio

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023