Kom i julehumør med Hoptimist

Når vinterens kulde nærmer sig, er der særligt én ting, der kan varme vores hjerter – og det er den glade Hoptimist-familie, som altid står klar til at bringe en ekstra dosis varme og glæde ind i hjemmet. Sæsonens nyheder udstråler en herlig julestemning, som får smilene til at brede sig i den glade højtid.

Foto: F&H Group

GLÆDE PÅ PISTEN
Tag med ud på skibakken, hvor Bimble og Bumble suser afsted med skiene spændt fast. De to rødkindede venner er ikke bange for nye eventyr på sneklædte bjergskråninger, hvor de efterlader et spor af glæde og positiv energi, der varmer hos enhver, der krydser deres vej. Og når turen er forbi, kan de nemt hoppe ud af deres ski og fortsætte legen i den bløde sne.

BILLEDTEKST:
Skiing Bumble og Skiing Bimble fra Hoptimist, H 7,2 cm, D 6,1 cm, DKK XX,XX. Størrelse: Small.

JULESTEMNING I BLØDE FARVER
Men vent, der er mere på vej. Soft Santa Bumble og Soft Santa Snowman er som taget ud af et juleeventyr, hvor de med deres bløde og charmerende udtryk emmer af julens hygge og magi. Med deres matte overflade og dejlige, rolige farver skaber de en hyggelig stemning omkring sig – de er også en perfekt værtindegave, adventsgave eller mandelgave.

Mere fra...

28.06.2024F&H Group A/S

Sponseret

Bordets nye klassiker fra Lyngby Glas

27.06.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kom i julehumør med Hoptimist

26.06.2024F&H Group A/S

Sponseret

Dæk op til jul med Södahl

25.06.2024F&H Group A/S

Sponseret

Festligt broderi fra Södahl

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023