Kom i julestemning med finurligt samleobjekt

Med årets Hr. & Fru Rudolf har Medusa skabt endnu et rensdyrpar til samlingen, der gør julen om muligt endnu mere hyggelig

Legenden om Rudolf blev til i 1939, da skribenten Robert L. May i et vaskeægte PR-stunt til stormagasinkæden Montgomery Wards julehæfte gav julemanden endnu en følgesvend. Fortællingen om Rudolf er foreviget med bogen ’Rudolf med den røde tud’ og hitsangen ’Kender I den om Rudolf’, og det hyggelige, rødnæsede rensdyr er siden 2007 også blevet omdrejningspunktet for Medusa. 

Hvert år laver Maj-Britt og Rie Bidstrup, duoen bag designuniverset, en ny udgave af Hr. & Fru Rudolf, der med skæve smil og finurlige detaljer gør sig godt som ægte samleobjekter. 2020-udgaven er ingen undtagelse, og rensdyrparret er denne gang klædt på til vinterkulden med hvide dragter, huer, ørevarmere, striber og masser af stemningsfuldt guldglimmer. Designernes formsprog er kringlet og kreativt, og da alt er håndlavet fra ende til anden, har hver eneste Rudolf sit helt eget udtryk, og det er lige præcis dét, der er charmen!

De hyggelige figurer bringer på ingen tid farveglæde og festlighed ind i indretningen og giver ’krop’ til den magiske julehistorie om Rudolf.

Find Medusa på www.medusa-copenhagen.dk eller hos en lang række isenkræmmere og stormagasiner.

Pris DKK 299,95

Mere fra...

09.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Tronskifte hos Margrethe fra Rosti

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Strålende Zone-nyhed hylder den nordiske sensommer

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Lys i mørket med Villa Collection Denmark

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Følsomt forår fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Alt til forårsfrokosten fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

En farvestrålende sommer med Sorrento

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023