Kom med på SMVdanmarks fællesstande

SMVdanmark står bag en række fælleseksportfremstød for interiør- og designbranchens aktører. Det betyder, at der gives støtte til deltagelse på fællesstande på Maison & Objet, Ambiente og Nordstil i Hamborg og som noget nyt også på e-handelsplatformen Wayfair.

PR-foto..

Efter et langt vinterhalvår med total nedlukning af de internationale messer, er der lys forude. Og overvejer man at deltage på en af de internationale messer med sin virksomhed, er deltagelsen på en dansk fællesstand en mulighed. SMVdanmark står således bag fællesstande, på Nordstil, der løber ad stablen allerede fra 24.-26. juli, på den eftertragtede Maison&Objet, der afvikles i Paris fra 9.-13. september og fra 21.-25. januar 2022 samt på Ambiente fra 11.-15. februar 22. 

SMVdanmark har således ansøgt om tilskud til Ambiente og MOM og fået tilsagn til de kommende 3 messer med 75% tilskud. Det betyder, at man kan tilbyde stande til 1.400 kr/m2 på MOM og 1.600 kr/m2 på Ambiente inkl. standleje, lys, godstransport og markedsføring.

”Vi skulle have været på Ambiente allerede i 2020, og vi havde 19 interesserede, men messen kunne kun acceptere tre af dem til hal 8, som vi havde fået tildelt, så det måtte opgives. I år havde vi 9 tilmeldte, som messen kunne godkende, men den blev udskudt til marts og derefter aflyst. Med vaccinerne på plads er vi sikre på, at Ambiente vil blive gennemført i 2022”, lyder det fra Jens Kvorning fra SMVdanmark.

Maison & Objet etablerede deres virtuelle platform for syv år siden. Det har mange haft gavn af under corona pandemien, og Jens Kvorning håber da også, at man kan tilbyde en fælles dansk platform både på den fysiske stand og på den virtuelle platform med tilskud fra Trade Council. 

Nordstil
Den første i rækken af SMVdanmarks fælles eksportfremstød går til Hamborg, hvor Nordstil messen igen står klar til at præsentere nye produkter inden for gaveartikler, design, interiør og smykker allerede fra 24.-26. juni 2021.

Alle udstillinger sker i B-hallerne, idet A-hallerne er afsat til coronavaccinationer. Fællesstanden bliver placeret i ”Home & Garden” i Hal B4, og der er foreløbig 5, der har booket stande.

”Det betyder, at vi kommer tættere på en hovedindgang end vi plejer, og dermed starter de besøgende i vores ende af messen. Samtidig skulle der være en god chance for, at vi kommer til at ligge ved indgangen til hal B5. Samtidig ”rystes posen”, så de kendte brands bliver mere spredt ud over messen end normalt”, fortæller Jens Kvorning, der er internationaliseringschef i SMVdanmark.

På grund af Coronatilskud er prisen for deltagelse kun på ca. 550 kr. pr. m2 inkl. standleje, belysning, el, godstransport og markedsføring. Den mindste standstørrelse er på 10 m2 og koster således ca. 5.500 kr. 

Wayfair
Ydermere er det lykkedes SMVdanmark at få tilskud til den britiske e-handelsplatform Wayfair.

”Vi håber naturligvis, at vejen er banet for flere virtuelle fremstød, og at vi dermed kan opfylde de fleste af branchens behov for at komme i kontakt med et stort antal kunder, ikke bare fra Frankrig, Tyskland og UK, men fra alle de vigtigste udenlandske markeder”, slutter Jens Kvorning, der kan kontaktes for yderligere informationer på kvorning@SMVdanmark.dk.

Relateret indhold

05.03.2024Designbase.dk

Har du styr på forbrugernes fortrydelsesret?

05.03.2024Designbase.dk

Handelserhvervet har stor betydning for dansk økonomi

05.03.2024Designbase.dk

Handelserhvervet har stor betydning for dansk økonomi

04.03.2024Designbase.dk

Hold øje med den franske anti-waste lov

04.03.2024Designbase.dk

Iittala løfter sløret for nyt logo og skrifttype

01.03.2024Designbase.dk

Kontantforbudsgrænsen nedsættes til 15.000 kr. fra i dag

27.02.2024Designbase.dk

E-handelsanalysen 2023: Omsætningen i dansk e-handel vokser

26.02.2024Designbase.dk

Zalando fjerner vildledende bæredygtighedsikoner

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023