Kompromisløs kvalitet, sort på hvidt

Zone Denmark lancerer nu sit bud på, hvordan du tager opvasken med stil. Den nye opvaskeserie DIISH er kompromisløs kvalitet og gennemtænkt design, sort på hvidt. Proportioner der passer, materialer der holder og detaljer, der kræset for.

Zone DIISH.

DIISH er en lille revolution ved vasken. Med opvaskebakke, tallerkenstativer, bestikholder, dispensersæt samt karklud og børste rummer serien alt, du skal bruge. Men den gør det vel at mærke uden at optage al pladsen. DIISH er et sublimt eksempel på, at de største designs har fokus på de helt små detaljer. Det er det prisvindende designteam Mavro/Lefèvre der står bag.

Serien DIISH sælges som to dele. Dels et opvaskesæt, dels en opvaskebakke med tallerkenstativ og bestikholder. 

Opvaskesæt med skjulte talenter

Rammen om opvaskesættet er en caddy i pulverlakeret metal. Forrest står to dispensere i keramik. En til opvaskemiddel samt en lidt lavere til håndsprit eller håndsæbe. På bagsiden er der en diskret, næsten usynlig, tørreplads til den medfølgende karklud i strik samt holder til opvaskebørsten. En sidste detalje er den lille bundbakke, der opsamler overskydende vand, så det ikke ender på køkkenbordet. 

Stilfuld ven ved vasken

DIISH opvaskebakken er udført i silikone, så den ligger stabilt og skridsikkert på bordet. Inspirationen til det fine boble-mønster er fundet i sæbebobler. Det har dog også en praktisk funktion, da glas får mere luft og hurtigere kan tørre. 

De to tallerkenstativer i pulverlakeret stål kan rumme helt op til 16 tallerkener. Når de ikke er i brug, kan de let lægges indeni hinanden og placeres i bestikholderen. På den måde fylder sættet minimalt og kan hurtigt pakkes væk. 

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023