Kop & Kande bil skaber opmærksomhed

Alle kunder, der køber et produkt fra BSH, får chancen for at vinde Kop & Kande bilen i en måned, hvor de kan køre rundt i den lille smarte VW UP, der altid vækker opsigt i gadebilledet.

BSH og Kop & Kande har sammen lavet en konkurrence, som vækker opsigt og skaber masser af snak, når Kop & Kande bilen kører rundt – den kommer til 12 forskellige danske byer, inden der findes en endelig vinder..

Bilen har allerede været vidt omkring – bl.a. i Frederikshavn, Ribe, Løkken, Fredericia , hvor heldige vindere har haft fornøjelse af bilen.

Og tilbagemeldingerne fra vinderne har været tydelige, for de har haft det sjovt og fået masser af kommentarer, når de er ude.
Når der er gået et år, og 12 vindere har kørt i bilen, trækkes der lod igen, og den heldige vinder får bilen og kan beholde den.


Konkurrencen om bilen er et samarbejde mellem BSH og Kop & Kande, og aktiviteten har både skabt ekstra salg og masser af hyggelig snak i butikkerne og blandt kunderne.

Mere fra...

13.05.2024Kop & Kande

Sponseret

Kop & Kande sender massiv støtte til Julemærkehjemmene

22.03.2024Kop & Kande

Sponseret

Kop & Kandes årsresultat 2023

21.03.2023Kop & Kande

Sponseret

Årets Butik i Kop & Kande

21.02.2023Kop & Kande

Sponseret

Ejerskifte Kop&Kande, Svendborg

04.02.2020Kop & Kande

Sponseret

Kop & Kande afleverer mere end kr. 1,3 millioner til Julemærkefonden

05.09.2019Kop & Kande

Sponseret

Kop & Kande bil skaber opmærksomhed

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023