Kør smartere, kør grønnere: Mød Ninebot eKickScooter E2 Pro D

Din miljøvenlige pendlerpartner

Foto: Witt

30.10.2023

Sponseret

Witt

Danmark, 26 oktober 2023 - Segway-Ninebot, en af verdens førende producenter af mikromobilitetsløsninger, introducerer Ninebot eKickScooter E2 Pro D - udstyret med de nyeste teknologier. Denne KickScooter er designet til at imødekomme den moderne bylivsstil og tilbyder en optimal kombination af kraft, rækkevidde, sikkerhed og bekvemmelighed. Alle de ingredienser du skal bruge for at berige din køretur.

Kombinerer kraft og rækkevidde så du kommer længere 
Ved at kombinere de nyeste teknologier imødekommer E2 Pro D alle de byryttere, der søger en førsteklasses køreoplevelse til en fantastisk værdi. Grundet Segway-Ninebots RideyLong-teknologi øges rækkevidden af 275 Wh batteriet, hvilket sikrer, at E2 Pro D ubesværet kan køre gennem byens gader med en maksimal rækkevidde på op til 35 km1 ved 20 km/t (Standard- og Sport). Den kraftige 750 W baghjulsmotor leverer effektiv kørsel og erobrer nemt byens bakker med en stigningsevne på op til 18%.

Øget kørekontrol giver øget sikkerhed 
E2 Pro D er udstyret med det intelligente Traction Control-system (TCS), som forhindrer udskridning på glatte veje samt grus og derved forbedres såvel stabilitet som sikkerhed. De integrerede blinklys sikrer, at rytteren er synlig i trafikken, hvilket fremmer sikker bykørsel. Desuden tilbyder de store 10” slangeløse dæk både komfort og stabilitet samt minimal vedligeholdelse.

Din intelligente pendlerpartner 
E2 Pro D fungerer med Apple ”Find My”-netværket2 , hvilket gør det nemt at finde KickScooteren gennem Find-appen på din iPhone, iPad eller Mac. Derudover er KickScooteren forbundet med Segway-Ninebot App 6.0, hvor du let kan spore dine ture, overvåge batteriets levetid og tilpasse køreindstillinger osv.

Priser og tilgængelighed 
Vejledende udsalgspris: DKK 2.999,- Forventet på lager: Ultimo 2023

Foto: Witt

Foto: Witt

Foto: Witt

Mere fra...

05.07.2024Witt

Sponseret

”Den vildeste pizzaovn” – nu i en mindre model

28.05.2024Witt

Sponseret

Fortsat Michelin-restaurant på heden

16.05.2024Witt

Sponseret

iRobot stjæler showet: Få Swiftie Roomba-oplevelsen med hjem

23.04.2024Witt

Sponseret

Skån miljøet, drop flaskevand og køb en filtreringskande

17.04.2024Witt

Sponseret

Espressokværnen til den kræsne kaffeelsker

16.04.2024Witt

Sponseret

Witt A/S overtager distributionen af Aiper kabelfri poolrobotter i Norden

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023