Kreative kontraster fra Södahl

Naturen er et fokuspunkt for Södahls designere, der henter inspiration i alt fra motiver og materialer til farver og organiske former i naturen. Det ses tydeligt i de nye Contrast-håndklæder, der giver naturens rolige tidløshed et moderne tvist.

Södahl Contrast håndklæder.

Som altid er kvaliteten af materialer høj hos Södahl, der med Contrast-håndklæderne lancerer endnu et enkelt og stilsikkert design. De nye håndklæder er indbegrebet af hverdagsvelvære, for Contrast er ikke bare komfortabel hygge, men også et kreativt kick til hjemmet. 

En lige linje til Line

Det ufarvede look af rå og naturlige fibre giver Contrast-serien et afslappet og moderne udtryk, der understreges af strukturen med de smalle, vævede linjer. Et naturligt udtryk, der fremhæves af de flotte kontrastkanter, håndklæderne har i bund og top.

Contrast står enkelt og smukt alene, men med kontrastkanter i farverne Olive, Toffee brown og Sky blue er de samtidigt utroligt flotte i kombination med de enkle, elegante håndklæder i Line-serien.

Lækker hverdagsluksus

De flotte nyheder fra Södahl er i 100% bomuldsfrotté og STANDARD 100 by OEKO TEX®.  Håndklæderne måler 50 x 100 cm og giver med sin blødhed og høje sugeevne en lækker, luksuriøs følelse.

Den nye Contrast-serie skaber kontrast til den grå hverdag – og sætter i stedet skønne naturfarver og rent velvære på dagsordenen. Dag efter dag. Morgen, middag og aften. 

Mere fra...

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Blomsterbergs får kreativiteten til at blomstre

17.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Mærk sommersuset med HOLM

17.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Solidt bud på en moderne klassiker

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023