Lad Medusa lyse op i vintermørket

Efteråret kommer med smukke farver og vind i håret, men også med årets mørke måneder. Hos Medusa elsker vi efteråret, fordi de lange aftener giver plads til masser af kreativ hygge og fortæller historien om, at vi nærmer os julen.

Hjerternes fest – og lysenes fest.

Ingen jul uden masser af hygge i stearinlysenes skær. Allerede længe før vi i Norden fejrede julen, markerede de gamle nordboere på nogenlunde samme tid vintersolhverv som lysets tilbagekomst – midt i mørket. Hos Medusa ser vi i 2021 frem til den søde juletid med en række nye lysestager, der lyser op med finurlige finesser og masser af godt humør.

En sød sukkertop

Marcipan, klejner og andet juleknas. Uden bliver det ikke rigtigt jul. Ofte gemmer godterne sig i kræmmerhuse eller julesokker, men i år pryder de også Medusas nye, skæve og skønne sukkertop-lysestage, der tårner sig op som et overflødighedshorn af lakridskonfekt og rødstribede bolsjer.

Det er en gammel dansk tradition at pynte juletræet med farvestrålende, små trommer. Hos Medusa har vi med vanlig turbo på fantasien stablet nogle af de fineste eksemplarer ovenpå hinanden og skabt endnu en sjov og stemningsfuld lysestage.

Vi slår på tromme for håndværket

Hos Medusa elsker vi godt håndværk og gør os altid umage. Hver eneste af vores figurer er formet med kreativitet – og med hjertet. Hver eneste figur er håndstøbt og håndmalet med ildhu, fantasi og glæde. Det gælder også lysestagen Juleaften, som er til kertelys og måler DIA 5 og H 9,5 cm. 

Sukkertop-lysestagen er ligeledes beregnet til kertelys og har målene DIA 5 og H 19,5 cm. Det festlige trommetårn fås både til kertelys, hvor det måler DIA 5 og H 14, og til kronelys, hvor det har samme mål.

OBS! Forventes på lager d. 10. november 2021. 

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023