Legesyg fortolkning af juletradition

Godt nok kom idéen om adventskransen til Danmark fra Tyskland allerede efter første verdenskrig, men det var alligevel ikke før, at Billed-Bladet i 1940’erne bragte et billede af kongefamiliens adventskrans, at den tyske tradition blev allemandseje.

Godt nok kom idéen om adventskransen til Danmark fra Tyskland allerede efter første verdenskrig, men det var alligevel ikke før, at Billed-Bladet i 1940’erne bragte et billede af kongefamiliens adventskrans, at den tyske tradition blev allemandseje. Det var efter sigende Christian 10.s hustru, Dronning Alexandrine, der havde bragt skikken med sig fra hjemstavnen Mecklenburg-Schwerin, og siden har familier landet over hygget sig rundt om adventslysenes varme skær.

I år er det kreative Medusa-univers på banen med en mere finurlig, moderne udgave af den traditionsbundne krans, der symboliserer de fire adventssøndage inden jul. ’Rudolf’-hovederne er med glimmerrøde næser, skæve smil og forskellige nissehuer kendetegnende for brandets designæstetik og sætter et personligt præg på adventslysene.  Og så er der nål på hovedernes bagside, så de kan flyttes og genbruges år efter år. Win-win!

Medusa-Copenhagen forhandles hos en lang række isenkræmmere og stormagasiner.

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023