LIND DNA INTRODUCERER NY RETAILER-APP

I kølvandet på Covid-19 ændredes det bæredygtige designbrand LIND DNA’s strategiske afsæt sig fundamentalt – fra en virksomhed med et mere traditionelt hovedfokus på B2B til et markant øget fokus på en digital omstilling.

Fortællingen om LIND DNA startede i 2013, da Preben Lind grundlagde virksomheden, som i dag er en globalt orienteret forretning i konstant udvikling. Efter indflytning i nybygget domicil i februar 2020, ramte Covid-19 særligt hårdt på retail-segmentet, og brandet indledte derfor en komplet digitalisering.

Med en optimistisk indstilling fortæller Preben Lind om den nye omstilling: ”Covid-19 har for alvor tydeliggjort, hvor vigtigt det som moderne virksomhed er at være omstillingsparat. Den agile tilgang, der afspejler sig i alle led af vores forretning, er blevet en endnu vigtigere egenskab i vores digitale nyorientering og vi er nu ved at skrive det næste kapitel af fortællingen om LIND DNA med lanceringen af vores nye B2B app”.

Med den intuitive app-løsning er ønsket hos LIND DNA at vækste yderligere og supportere forhandlerne bedst muligt. Appen gør det nemt at aflægge ordre og at kommunikere mere direkte med kunderne omkring produktnyheder og kampagner. Med telefonen eller tabletten i hånden kan man som forhandler nu ubesværet placere en ordre - enten ved at søge i kategorierne, fremsøge bestemte varenumre eller ved at bruge stregkodescanneren til at genbestille bestsellere.

Online Director Carsten Nissen, som har ledet hele den digitale rejse, er godt tilfreds med udviklingen: "Vi har det sidste år taget et digitalt kvantespring og er nu endnu engang klar til at sætte strøm til vores fortsat store ambitioner. Det kommer både til udtryk ved et øget fokus på B2C-segmentet, men nu også i stigende grad overfor både nye og trofaste B2B-kunder med app-lanceringen".

Appen kan downloades via App Store.

For yderligere information kontakt Content & Communications Manager Johanne Dueholm via mail jd@linddna.com eller tlf. +45 31154366.

02.03.2023LIND DNA ApS

Sponseret

LIND DNA introduces three new, earthy colours to the NUPO range

10.01.2023LIND DNA ApS

Sponseret

Ambiente Fair, Frankfurt

18.10.2022LIND DNA ApS

Sponseret

LIND DNA LANCERER EN NY LYSESTAGEKOLLEKTION, DESIGNET OG FREMSTILLET I DANMARK

31.08.2022LIND DNA ApS

Sponseret

LIND DNA INTRODUCERER NY SENSATIONEL LÆDERTYPE: SERENE

03.05.2022LIND DNA ApS

Sponseret

Born as our logo now shaping our designs

06.10.2021LIND DNA ApS

Sponseret

LIND DNA takes customizability to the next level in new collection

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023