LIND DNA tager første spadestik til nyt domicil

I slutningen af 2019 står et nyt virksomhedsdomicil klart til indflytning i Viby ved Aarhus. Bygherren af de 5.800 kvadratmeter er designvirksomheden LIND DNA, der fortsætter den vækstkurve, som de to Gazelle-statuetter i 2017 og 2018 bevidner.

LIND DNA tager første spadestik til nyt domicil.

Siden opstarten for seks år siden er det kun gået én vej for designvirksomheden LIND DNA – nemlig fremad. ”Det er fjerde gang på kun seks år, at vi udvider vores fysiske rammer”, fastslår Preben Lind, der med den tiltagende succes erkender, at den nuværende lokation i Højbjerg ikke længere kan følge med i størrelse. "Vi er vokset ud af vores rammer!"

Det er den bæredygtige tankegang og brugen af recycled læder, der lagde kimen til sucessen, og bæredygtig ansvarlig afspejler også det nye domicilbyggeri, der kommer til at rumme in-house design, showroom, produktionsmontage, lager, pakkeri og ordreforsendelse til over 40 lande. Solceller på taget, vandsparere på alle vandudtag, installation af varmestrålesystemer, affaldssortering og opladning til el-biler er tænkt naturligt ind i byggeprojektet. ”I planlægningen er der sågar taget højde for en lille lokal vandsalamander, der har fået et 15 meter bredt bælte, så den har fri og uhindret adgang til det vandhul, der grænser op til grunden”, smiler Preben Lind. 

Når virksomheden flytter ind i de nye lokaler sidst på året, er visionen klar til nye vækstmål. ”Vi ser ikke på os selv, som et nicheprodukt med dækkeservietter. Virksomheden er i dag vokset til et designhus, og vi håber, vi kan skabe et godt, kreativt miljø i de nye rammer, så vi også fremadrettet kan tilbyde et bredt udvalg af designprodukter til private hjem, til kontormiljøer, restauranter og hoteller”, slutter Preben Lind.

Mere fra...

02.03.2023LIND DNA ApS

Sponseret

LIND DNA introduces three new, earthy colours to the NUPO range

10.01.2023LIND DNA ApS

Sponseret

Ambiente Fair, Frankfurt

18.10.2022LIND DNA ApS

Sponseret

LIND DNA LANCERER EN NY LYSESTAGEKOLLEKTION, DESIGNET OG FREMSTILLET I DANMARK

31.08.2022LIND DNA ApS

Sponseret

LIND DNA INTRODUCERER NY SENSATIONEL LÆDERTYPE: SERENE

03.05.2022LIND DNA ApS

Sponseret

Born as our logo now shaping our designs

06.10.2021LIND DNA ApS

Sponseret

LIND DNA takes customizability to the next level in new collection

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023