Lys i mørket med Villa Collection Denmark

Villa Collection Denmark lægger op til masser af hyggestunder i efteråret, hvor den elegante og funktionelle HAV-lampe med højttaler er som skabt til at sætte en skøn stemning af skandinavisk tusmørkehygge.

Foto: F&H Group

Kombinationen af funktionalitet og stilsikker formgivning med enkle linjer er indbegrebet af den skandinaviske designtradition, som Villa Collection Denmark bygger på – med kreativ nytænkning og tilsætning af et trendy, internationalt strejf. 

Lyden af hav

Den smarte HAV-loungelampe er skabt i samarbejde med Design Studio Swift Creative i Aarhus. HAV fås også som LED lampe med højttaler, der nu kommer i en mindre størrelse med håndtag i enten grøn, rød eller sand. Den kan bruges som lampe uden lyd, som højttaler uden lys eller med en kombination af  lys og lyd.

Den trådløse Bluetooth-højttaler med varmt hvidt LED-lys er IP44-godkendt og egnet til udendørs brug. Til genopladning følger et 1,5 m USB-kabel, hvor 5 timers opladning giver 5-7 timers funktionstid. Lampen er 15,5 cm høj med en diameter på 12,5 cm.

Foto: F&H Group

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Nyd Outdoor tilværelsen med Zone Denmark, Södahl og Villa Collection

Udendørslivet handler om at bringe naturens ro ind i hverdagen, om at opleve verden med alle sanser og at nyde stunderne i haven, på terrassen eller omkring bålet med venner og familie.

Skab de hyggeligste rammer ved at indrette dig med smukke og praktiske havemøbler, elegant udendørsbelysning der sætter den helt rigtige stemning og tilmed giver mulighed for at nyde musik under åben himmel og sidst men ikke mindst, så vil tekstiler i de fineste farver i form af duge, hynder og dækkeservietter sætte prikken over i’et i din udendørs oase.

Zone Denmark, Södahl og Villa Collection skaber rammerne, så du i ro og mag kan nyde livet udendørs hvad enten du sidder omkring den stille morgenkaffe under åben himmel eller nyder cocktails en lun sommeraften omgivet af utallige stjerner, der lyser op i nattehimlen.

Mere fra...

09.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Tronskifte hos Margrethe fra Rosti

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Strålende Zone-nyhed hylder den nordiske sensommer

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Lys i mørket med Villa Collection Denmark

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Følsomt forår fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Alt til forårsfrokosten fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

En farvestrålende sommer med Sorrento

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023