Lyst og legende design fra Villa Collection Denmark

Kunsthåndværk er et af de vigtigste elementer, hvis man gennem sin boligindretning vil skabe en personlig og stærk atmosfære.

Med de nye HVILS-vaser og lysestagerne LYNG og LYST lancerer Villa Collection Denmark endnu engang unikke produkter, der klæder de fleste hjem.

Et skandinavisk udtryk med et internationalt tvist. Det er den stil, Villa Collection Denmark er kendt for, og de smukke HVILS-vaser flugter perfekt med det nordiske look. Til nordisk hygge hører også levende lys, som præsenterer sig flot i LYNG- og LYST-vasernes helt særlige udformning.

Mundblæst elegance

I en elegant kombination af tre lag klart, hvidt og honningfarvet glas fremstår de mundblæste HVILS-vaser på samme tid enkle og eksklusive. Vaserne er skønne at skue med en buket – eller et LED-lys – men står også som et smukt statement i sig selv. På bordet, i vindueskarmen, på gulvet.

Vasen med en diameter på 19 cm og en højde på 34 cm har yderst et klart lag glas, mens mellemlaget er honningfarvet og det inderste lag er hvidt. På vasen med en diameter på 21 cm og en højde på 28,5 cm er mellemlaget hvidt, mens det her er det inderste lag, der er honningfarvet.

Legende let

Inspirationen til lysestagerne, som måler 21 x 21 x 23 cm, er legepladsens klatrestativer, hvor børn kreativt kan boltre sig. Det kreativt legende går flot igen i det organiske design og lysenes placering, som er forskudt i højden.

Den skulpturelle LYNG-lysestage fås i farven sand, mens den sorte udgave af stagen bærer navnet LYST. Begge er de fremstillet i polyresin og ideelle til at underbygge den afslappede skandinaviske stil med plads til leg – og masser af hygge.

Mere fra...

09.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Tronskifte hos Margrethe fra Rosti

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Strålende Zone-nyhed hylder den nordiske sensommer

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Lys i mørket med Villa Collection Denmark

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Følsomt forår fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Alt til forårsfrokosten fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

En farvestrålende sommer med Sorrento

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023