Mød dine nye køkkengadgets fra Dreamfarm

Herunder kan du læse om de to populære redskaber fra Dreamfarm, og der er mange flere smarte produkter på vej.

Hvordan skærer man brød uden krummerne ender på bordet? Og hvordan skærer man ost uden en klæbrig ostekniv? Det er blot nogle af de køkkenudfordringer, som australske Dreamfarm har fundet løsningerne til.
Mød dine nye bedste venner i køkkenet: ”Knibble” og ”Fledge”.

Knibble: Uden klæbrig detalje
Knibble er navnet på ostekniven fra Dreamfarm med hele 3 funktioner - skær - server og smør. Med Knibble får du den ultimative ostekniv i rustfri stål, der ikke mister sin skarphed over tid, og aldrig vil ruste.

Skær bare din yndlingsost uden klæbrige detaljer. Knibble er designet med et unikt bladdesign, der skaber luftlommer for at forhindre osten i at klistre på kniven.

Fledge: Samler på krummerne
"Fledge" fra Dreamfarm har fleksible kanter, så skærebrættet får funktion som både bakke og skærebræt. På den ene side kan de fleksible kanter vendes op, så det du skær ikke glider ud på bordet, kødsaft og andre væsker holdes på brættet, eller brættet kan bruges som bakke. Skærebrættet er vendbart og skridsikker på begge sider, og det har et svagt mønster for at camouflere snitmærker.

Fledge samler på krummerne med de fleksible vendbare kanter, så du slipper for dem på bordet. Når du er færdig med at skære dit kød eller frugt, kan du nemt hælde den overskydende væske fra ved hjælp af det afrundende hjørne, der danner en lille tud. Fledge fås i to størrelser.

01.02.2023Ametsis ApS

Sponseret

Sig farvel til fryseposen

Prisvindende Shupatto taske der foldes på få sekunder

05.02.2022Ametsis ApS

Sponseret

26.10.2021Ametsis ApS

Sponseret

Sistema Fresh works - holder frugt og grønt frisk i længere tid

19.10.2021Ametsis ApS

Sponseret

Mød dine nye køkkengadgets fra Dreamfarm

06.05.2021Ametsis ApS

Sponseret

Nye køkkengadgets: Hvidløgskatapult og pizzasaks

26.03.2021Ametsis ApS

Sponseret

Madkasser og drikkedunke i genbrugsplast

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023