Magisk elegance fra Lyngby Glas

Er man heldig, kan august og september byde på en Indian Summer, som glider over i efterårets eget, smukke farveflor. Farver i flor finder man også i nyheden Torino fra Lyngby Glas. En serie af skønne, farverige glas, som udstråler en elegant lethed, men samtidig er utroligt holdbare.

Foto: F&H Group

Nedenfor Superga-bjerget ligger smukke Torino med sit kongelige palads, aristokratiske arkitektur og elegante æstetik. En æstetisk skønhed mixet med masser af livsglæde, som blandt andet kommer til udtryk i de mange chokoladebutikker og farvestrålende natklubber.

Let, legende og levende

Torineserne elsker at danse og nyde livet. Legesyg livsglæde er også omdrejningspunktet for serien Torino, der mixer farverne pink, blå og grøn med klart glas i en serie af smukke kombinationer, der klæder ethvert bord.

Det minder næsten om magi, men det på samme tid stærke og lette borosilikatglas sikrer, at serien er ridsefast og tåler alt fra fryser til mikroovn, ovn op til 300 grader samt opvaskemaskine. Og så er Torino ikke bare smuk i vitrineskabet, men også praktisk, da glassene kan stables.

Sjov og stemningsskabende

Nyd efteråret med en kop skoldhed te eller lækker iskaffe. De smukke Torino-glas tåler det hele og giver ikke bare en sjov, intim hygge om bordet, men også ekstra kant til det gode glas vin.

Torino-kanden rummer 1,1 liter, mens drikkeglassene rummer op til 40 cl. Det lille shotglas, der også kan bruges som æggebæger, rummer 6 cl, og vinglasset rummer 30 cl. Mix forskellige design og farver for at skabe en skøn og unik stemning, der flugter perfekt med både hverdag og fest.

Mere fra...

25.06.2024F&H Group A/S

Sponseret

Festligt broderi fra Södahl

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023