Marmor

Badeværelset har altid været i fokus hos det tyske designfirma blomus, og i år er ingen undtagelse. Duft, lys, natursten, krukker og spejle gør sit indtog, og ud over at sprede æstetik og velvære gør de også badeværelset endnu mere indbydende.

Nye serie i marmor fra blomus.

26.03.2020

Sponseret

blomus

Marmorens fine struktur i sort og brun, der brydes af hvide og grålige nuancer, bidrager med en tidløs elegance, der gør, at blomus har valgt at lancere Pesa i denne særlige natursten. 
 
Pesa består af et rundt bordspejl med en slank fod, to sæbeskåle og en krukke hugget i dette solide materiale, der besidder en sådan variation i struktur og farve, at Pesa tilfører badet et kunstnerisk og unikt islæt. 
 
Marmoren forsætter også i Frable. En velduftende serie af tre lys støbt direkte i hver sin marmortype for at indikere, hvilken duft der gemmer sig under låget. 
 
Forførende dufte
Og når det kommer til dufte, har blomus fundet de helt rette franske olier udvundet på træer, urter og blomster. Dufte, der har til formål at gøre rumoplevelsen større, mere sanselig og behagelig. 
 
Flavo kombinerer de aromatiske og revitaliserende egenskaber fra forførende lavendel og blodorange, en forfriskende citrus og hvidt linned og endelig en af brændt træ. De tre slags duftpinde fås i smukt udformede og genanvendelige træcylindre, der falder naturligt ind i enhver stil og blomus’ eksisterende portefølje.  
 
Pesa, Frable og Flavo vil være i den skandinaviske handel fra april og på blomus.com.

16.11.2023blomus

Sponseret

Japansk blomsterkunst på nye måder

20.10.2023blomus

Sponseret

Når juletiden nærmer sig

23.01.2023blomus

Sponseret

Vi ser frem til at se dig på Formland

28.05.2020blomus

Sponseret

En smukkere hverdag

29.04.2020blomus

Sponseret

Bon appetit

30.03.2020blomus

Sponseret

Enkelthed på en ny måde

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023