Når juletiden nærmer sig

De første små tegn på, at højtiden nærmer sig, er ofte en spirende lyst til at fylde hjemmet med alt det, som minder os om julens traditioner, forventningens glæde og det hyggelige samvær med dem, vi holder allermest af.

Foto: blomus

20.10.2023

Sponseret

blomus

Den nye kollektion af enkel, moderne julepynt skabt af designer Theresa Rand for blomus - meget passende navngivet Kitai, det japanske ord for forventning - er den oplagte anledning til at gribe stemningen og lade julen flytte ind.

Kitai-serien består af otte elegante stykker pynt, der spiller på højtidens traditionelle formsprog, men samtidig er udtryk for en diskret modernisering af dens traditionsbestemte motiver. De tre forskellige flade, "udklippede" stykker metalpynt med en mat messing-finish har følgeskab af fem farvede glaskugler, der lyser op som vinterbær i sne. Alle er de sat i en cirkel, som indrammer motivet, og har desuden et diskret satin-ophæng, så de kan få plads på juletræet, på en gren i vindueskarmen, eller hvor de ellers kan minde om julens magi.

Se hele kollektionen her.

16.11.2023blomus

Sponseret

Japansk blomsterkunst på nye måder

20.10.2023blomus

Sponseret

Når juletiden nærmer sig

23.01.2023blomus

Sponseret

Vi ser frem til at se dig på Formland

28.05.2020blomus

Sponseret

En smukkere hverdag

29.04.2020blomus

Sponseret

Bon appetit

30.03.2020blomus

Sponseret

Enkelthed på en ny måde

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023