Maskuline gryderiste taler til det moderne køkken

De nye gryderiste har et maskulint, tidløst design, der taler til det moderne køkken.

Når du har knoklet og kokkeret med fade og gryder, er det en stor tilfredsstillelse at tage jeg-har-virkelig-gjort-mig-umage-maden ud af ovnen eller af komfuret. Men man savner ofte noget dekorativt at stille de brandvarme retter på. Det har Morsø løsningen på. De nye gryderiste har et maskulint, tidløst design, der taler til det moderne køkken.

Undgå at ødelægge din fine bordplade, brug i stedet en funktionel gryderist, der med sit solide håndværk holder hele livet. Det sorte pulverlakerede metal har et rustikt udtryk, der på en gang er både klassisk og industrielt. Gå efter den kvadratiske eller rektangulære og brug den både i køkkenet og som bordskåner på spisebordet. 

Med stilfulde designobjekter, der sammensmelter innovation og håndværk har Morsø siden 1853 været med til at skabe rammerne om det moderne hjem, og efterårets nye produkter understreger på allerbedste vis brandets kvalitetsstærke finesse og historie.

Morsø forhandles hos en lang række isenkræmmere og stormagasiner.

Mere fra...

28.06.2024F&H Group A/S

Sponseret

Bordets nye klassiker fra Lyngby Glas

27.06.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kom i julehumør med Hoptimist

26.06.2024F&H Group A/S

Sponseret

Dæk op til jul med Södahl

25.06.2024F&H Group A/S

Sponseret

Festligt broderi fra Södahl

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023