Med naturen som inspiration

Stellet Sablo fra tyske blomus er formgivet af Frederike Martens med udgangspunkt i naturens grundelementer – vand, luft, ild og jord.

PR-foto..

Blød som en sten fundet i strandkanten med kanter slebet runde af bølgerne. Perfekt afrundet som cirkler i sand eller ler, der er udtænkt og forarbejdet med sikker sans for harmoni og balance.

Og endelig så tilpas enkelt, at alle elementer danner den perfekte harmoni på bordet uden at tage opmærksomheden fra det, det egentlig handler om, nemlig måltidet.

Stellet Sablo fra blomus, der i alt består af 23 dele, er både oplagt til hverdagens hurtige måltider og til de særlige begivenheder, hvor det veldækkede bord er en invitation til at spise sammen med dem, man holder af.

Hvor den delvise glasering, der løber på stellets yderside, giver en fornemmelse af vand, stammer den svage rødmen på den rå, uglaserede lerflade fra brændingen. En kombination, som giver hver steldel sin egen unikke karakter. Resultatet er helt perfekt uperfekt.

- HCL

Relateret indhold

05.03.2024Designbase.dk

Har du styr på forbrugernes fortrydelsesret?

05.03.2024Designbase.dk

Handelserhvervet har stor betydning for dansk økonomi

12.02.2024Designbase.dk

Södahls fire nye akrylduge varsler forår

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Følsomt forår fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Alt til forårsfrokosten fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

En farvestrålende sommer med Sorrento

23.01.2024Designbase.dk

En himmelsk farve tager plads

05.01.2024Designbase.dk

Søde stunder

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023