Med RoboVision kan Robomow robotplæneklippere nu både SE, HØRE og FØLE

Hvis robotten opdager et menneske eller et kæledyr i umiddelbar nærhed, stopper den straks klipningen og venter, indtil vejen ikke længere er blokeret. Opdages et objekt på afstand, vælger robotten automatisk en alternativ rute.

24.02.2020

Sponseret

Witt

Robomow robotplæneklippere kan nu både SE, HØRE og FØLE. Med brugen af tre af menneskets sanser opnås perfekte klipperesultater.

Danmark, februar 2020 – Menneskets sanser er utrolig vigtige, og Robomow er nu så intelligent, at den forstår at udnytte dem. Med hjælp fra innovative features bliver praktisk værktøj på intelligent vis omdannet til kløgtige ”familiemedlemmer”, der letter de daglige gøremål i haven væsentligt. State-of-the-art hard- og software kombineret med sofistikerede produktinnovationer, direkte afledt af menneskets sanser, gør det muligt for Robomows robotplæneklippere at fuldføre sit job hurtigere, bedre og mere præcist. Det svarer til at have sin egen personlige havemand.


Bevar overblikket med RoboVision
Hos Robomow udgør lanceringen af RoboVision™ en vigtig milepæl i produktudviklingen. Med inspiration fra måden hvorpå menneskets øje fungerer, kan Robomow robotplæneklippere nu faktisk se. Topmodellen, RS635 Pro SV, blev i 2019 udstyret med RoboVision™, og var dermed den første af sin slags med denne innovative teknologi. Det kamerabaserede styresystem hjælper robotplæneklipperne med at registrere mennesker og større kæledyr i klippeområdet. Hvis robotten opdager et menneske eller et kæledyr i umiddelbar nærhed, stopper den straks klipningen og venter, indtil vejen ikke længere er blokeret. Opdages et objekt på afstand, vælger robotten automatisk en alternativ rute – uanset om dette objekt er i bevægelse eller ej. Bare rolig – du kan føle dig helt sikker: Robomow tager sit ansvar omkring databeskyttelse og privatliv meget alvorligt, hvorfor det nye RoboVision™-system ikke gemmer eller transmitterer information af nogen art.

Med eller uden RoboVision skal ALLE sikkerhedsinstruktioner, kommunikeret af producenten, altid overholdes! Derfor bør mennesker og kæledyr aldrig være på plænen, mens Robomow arbejder.

Perfekte lytteegenskaber med Amazon Alexa-stemmestyring
Robomow var i 2018 den første leverandør, der med sin model RC312 Pro S Alexa lancerede en robotplæneklipper med stemmestyring via Amazon Alexa-kompatible enheder. Denne funktion kan langt mere end blot starte og stoppe maskinen. Alexa kan bl.a. bruges til at bede en robotplæneklipper om at videresende oplysninger om seneste jobs. Der er ydermere muligheden for at spørge om robotplæneklipperens nuværende status samt få information om næste planlagte job. Desuden kan brugeren få Alexa til at gribe ind i et aktivt klippeprogram ved at sige, ”Alexa, bed Robomow om at vende tilbage til ladestationen!” Dette er specielt brugbart, hvis der pludselig kommer gæster til en spontan grillfest, eller du har brug for at lave noget andet i haven.

Innovative følesensitive features: fjederophængt klippesystem, kantklip og meget mere
Ud over funktioner baserede på synet og hørelsen tilbyder Robomow robotplæneklipperne yderligere features baserede på følesansen. De klipper ikke kun med stor præcision, de tilpasser sig også til de specifikke behov i de enkelte græsplæner. Hvis græsset er højt, skifter Robomow automatisk fra 3.300 til 4.000 o./min., hvorefter det lavere omdrejningstal genoptages. Derudover sikrer det fjederophængte klippesystem, at græsset altid klippes jævnt. Det fleksible klippesystem justeres automatisk, hvilket sikrer en ensrettet græslængde over hele plænen. Det unikke kantklippesystem kan også aktiveres for at sikre rene, skarpe linjer, hvilket betyder reduceret tilpasningsarbejde for dig. Robomow robotplæneklipperne er ydermere udstyrede med forskudte klinger, der muliggør kantklip ud over hjulene. Det kan dog være nødvendigt at foretage en ekstra kantklipning omkring hegn, mure og stejle/skrå plæneområder - afhængig af terræn.

Tilgængelighed

Robomow RS635 Pro SV med RoboVision og stemmestyring via Alexa-kompatible enheder er tilgængelig hos udvalgte forhandlere.

Vejledende udsalgspris

DKK 24.999,-

Se en video af RoboVision her: https://www.youtube.com/watch?v=kJkQb6JIFK4
Link til highres. billeder: http://media.witt.dk:8080/_P0GBmaza3fS6SR
For yderligere information om Robomow, besøg: www.robomow.dk

For yderligere informationer kontaktes:

Ture Vester
Product Manager
Tlf: 21 31 55 51
Mail: tuv@witt.dk


Om Robomow

Robomow markedsfører og sælger robotplæneklippere over hele verden. Robomow blev grundlagt i 1995, og er førende producent inden for robotplæneklippere. Firmaet fusionerede senere med MTD Products. Robomows state-of-the-art, prisvindende robotplæneklippere er konstruerede med brugen af unikke og proprietære teknologier, der alle har været mere end to årtier under udvikling, og alle er inspirerede af ønsket om at gøre livet nemmere og mere behageligt. MTD Products står i dag for distributionen af WOLF-Garten, Cub Cadet og MTD-brands. MTD har hovedkontor i Cleveland, Ohio, og har over 10.000 ansatte over hele verden, fordelt i hele 183 lande. Firmaet familiedrives, og ledes i dag af tredje generation. MTD blev grundlagt i 1932 af tre tyske ingeniører.

Mere fra...

28.05.2024Witt

Sponseret

Fortsat Michelin-restaurant på heden

16.05.2024Witt

Sponseret

iRobot stjæler showet: Få Swiftie Roomba-oplevelsen med hjem

23.04.2024Witt

Sponseret

Skån miljøet, drop flaskevand og køb en filtreringskande

17.04.2024Witt

Sponseret

Espressokværnen til den kræsne kaffeelsker

16.04.2024Witt

Sponseret

Witt A/S overtager distributionen af Aiper kabelfri poolrobotter i Norden

10.04.2024Witt

Sponseret

Bryg kaffe som de professionelle baristaer

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023