Med til bords i 95 år

Tilbage i 1925 mødte Le Creusets skabere, Armog Desaegher og Octave Aubecq hinanden på en messe, og i fællesskab 'knækkede de koden' til emaljeret støbejern og bragte farve ind i køkkenet.

I 2020 fylder Le Creuset 95 år, og selvom alderen er høj, er det stadig et stærkt repræsenteret brand i moderne hjem verden over.

I en tid hvor miljøbevidsthed og bæredygtighed ligger mange på sinde, har Le Creusets produkter aldrig været mere relevante. Støbejernsprodukterne er nemlig lavet af 85% genanvendte materialer, og de er så slidstærke, at de holder hele livet! Desuden får du med støbejernsgryde én gryde til alt - lav fx de møreste simreretter, de sprødeste grydebrød eller de lækreste one pot-retter..


Le Creusets fortælling er lang, men det, der kendetegner den, er bæredygtighed, innovation og godt håndværk. Netop derfor er brandet stadig aktuelt og leverer produkter, der lever op til moderne madlavning og tidens tendenser.

Støbejern - fra råmateriale til køkkenudstyr
Le Creusets støbejernprodukter produceres den dag i dag, på samme, originale fabrik i Fresnoy-le-Grand, der ligger små 200 km nordøst for Paris. Selve produktionen har siden 1925 løbende gennemgået udvikling og modernisering, men der er stadig en del manuelle processer i kvalitetssikringen.

Støbejernet, som bruges til vores produkter, består af 85% genanvendte materialer, og det varmes op til grader, der er varmere end lava! 1550 grader for at være præcis.

Farven "Volcanic" var den første, der blev lanceret, og den dag i dag er farven stadig aktuel, da det er én af de bedst-sælgende farver på verdensplan. Med den rette brug og vedligehold har du en gryde for livet.

Alle Le Creuset-gryder inspiceres manuelt af 40 specialister, der er ansvarlige for at granske hver en kurve og detalje..

Råmaterialet smeltes i ovnen, hvorefter det hældes i en smeltedigel, eller ‘creuset’ - deraf navnet Le Creuset..

Farve er en Le Creuset-specialitet og det, der adskiller brandet fra andre. Her ses den originale farve, Volcanic..

01.06.2021Le Creuset

Sponseret

Grillinspiration fra hele verden

24.03.2021Le Creuset

Sponseret

Gaveæsker der får hjemmet til at blomstre

01.03.2021Le Creuset

Sponseret

Farverig påskebagning og -forkælelse

15.02.2021Le Creuset

Sponseret

En verden af smag venter forude

26.01.2021Le Creuset

Sponseret

Hold væskebalancen oppe med farverige vandflasker

10.12.2020Le Creuset

Sponseret

Lad Le Creuset fortrylle juletiden

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023